Rețeta de pâine care nu îngrașă a Andreei Marin. Este gata în 5 minute
Andreea Marin nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai apreciate și admirate femei din România. Vedeta și-a construit o comunitate impresionantă în mediul online, admiratorii bucurându-se de fiecare sfat împărtășit de ea. Prezentatoarea a dezvăluit o rețetă de pâine inedită. Se prepară în doar cinci minute și nu îngrașă!
Rețeta de pâine a Andreei Marin
Andreea Marin este foarte activă pe platformele de social media, unde publică atât detalii despre proiectele în care este implicată, dar și cele mai frumoase momente din viața sa de zi cu zi.
Vedeta împărătășește uneori cu fanii săi și trucurile de înfrumusețare la care apelează pentru a se menține în formă, inclusiv rețete inedite. Un astfel de exemplu este o pâine care nu îngrașă și care este gata în nu mai mult de cinci minute.
„Pâinica promisă de dietă! E mai gălbioară, pentru că e gătită cu ouă, și e gata în doar cinci minute!”, a explicat Andreea Marin.
Pentru a prepara rețeta de pâine a Andreei Marin, vei avea nevoie de următoarele ingrediente:
- 65 de grame făină de migdale (cam trei linguri cu vârf, se găsește online sau la Plafar)
- două ouă întregi
- două linguri de unt topit
- o linguriță mică de praf de copt
- sare după gust
Te-ar putea interesa și: Andreea Marin, în lacrimi, după ce au pășit pe scenă, la Gala Atipic Beauty, Violeta și Radu Ștefan Bănică: ”Îi iubesc nespus!” EXCLUSIV VIDEO
Mod de preparare
Prezentatoarea a explicat pas cu pas cum se prepară pâinea care nu îngrașă:
„Când vrei desert în loc de pâine, înlocuiești sarea cu stevie sau sirop de agave şi cacao. Eu adaug diverse semințe și condimente: chimion, ceapă uscată, praf de usturoi, semințe de in și susan, piper.
Când vrei să iasă un desert fără zahăr în loc de pâine, înlocuiești sarea și condimentele de mai sus cu picături de stevie pentru îndulcire (cea mai bună variantă de înlocuire a zahărului, mai indicată decât siropul de agave), poți pune dacă vrei și puțină cacao sau mai bine pudră de roșcove.
Amesteci totul într-un vas mai înalt, de pildă un bol de sticlă, și îl bagi la microunde cam 3 minute, doar atât! Aluatul crește și se coace, dacă vrei poți sa mai adaugi apoi 30 de secunde, depinde cât vrei sa iasă de rumenită pâinea.
E tare gustoasă și în dieta mea pot mânca dacă vreau și carne, pește, fructe de mare, brânză, smântână, pot pune unt pe pâine, compensând cu grăsimi bune lipsa carbohidraților”, a explicat Andreea Marin.
Te-ar putea interesa și: Nu mai pune pâinea în frigider. Unde se ţine pentru a rămâne proaspătă mai mult timp