Restaurantul fast-food din România care oferă salarii de 5.000 de lei. Se fac angajări

Restaurantul fast-food din România care oferă salarii de 5.000 de lei. Se fac angajări
Un restaurant fast-food face angajari

Restaurantul fast-food din România care oferă salarii de 5.000 de lei. Se fac angajări, fiind nevoie de 50 de persoane, casieri, lucrători în bucătărie, precum și un specialist IT. Așadar, unde trebuie să te adresezi pentru a prinde un post bine plătit, vezi în rândurile de mai jos.

Restaurantul fast-food din România care face angajări. Salariile pot ajunge la 5000 de lei pe lună

Popeyes, un lanț american de fast food, trebuie să deschidă două noi restaurante în țara noastră. Astfel, urmează să angajeze în jur de 50 de persoane, casieri și lucrători în bucătărie, atât pentru cele două unități noi, precum și pentru cele existente deja.

Popeyes este un fast food din SUA intrat relativ recent pe piața românească. Are restaurante deschise în Băneasa Shopping City și Park Lake și urmează să mai deschidă unul în AFI Cotroceni și unul în cartierul Drumul Taberei.

Ce au de făcut angajații Popeyes, potrivit anunțului de angajare

Popeyes are nevoie de 50 de salariați atât pentru prepararea mâncărurilor, precum și pentru servirea clienților. Angajatorul oferă salarii de 3.000 de lei pe lună, pentru un angajat cu normă întreagă, venitul fiind împărțit astfel: 2.400 de lei pe lună salariu net, plus tichete de masă.

„Împreună cu managerul tău vei fi o gazdă bună și vei crea cea mai bună experiență pentru clienții Popeyes. Vei interacționa cu oaspeții și te vei asigura că primesc tot ce au nevoie, oferindu-le mâncare proaspăt pregătită și de cea mai bună calitate; vei ajuta la menținerea standardelor de calitate și igienă alimentară în bucătăria Popeyes (…) vei pregăti produsele după o rețetă unică, din Louisiana”, se arată în anunțul de recrutare.

Lucrul cu calculatorul, un avantaj

De asemenea, cei care au cel puțin un an experiență și știu să lucreze la calculator pot primi venituri lunare de 3.400 sau 3.500 de lei (salariu și tichete de masă), pentru un program de lucru cuprins între 8 și 11 ore, care se poate planifica în ture.

Cine poate lua un salariu de 5000 de lei pe lună

Printre posturile puse la bătaie de Popeyes se numără și unul de specialist IT. Acesta trebuie să aibă cel puțin un an experiență în domeniu. Postul se plătește cu un salariu cuprins între 4.500 și 5.000 de lei pe lună.

Candidatul trebuie să cunoască infrastructură IT și rețelistică, SQL și Oracle. În plus, sunt necesare cunoștințe de limba engleză, precum și permis de conducere categoria B.

Ce salarii au angajații KFC

Prin comparație, KFC, care este prezent pe piața din România de ani buni, oferă salarii de 2.600 de lei pe lună pentru casieri, lucrători sau bucătari, 8 ore pe zi, timp de 5 zile pe săptămână. În cazul unui manager, veniturile nete ajung la 4.150 de lei net pe lună cu bonusuri.

Bonificațiile vin sub formă de tichete de masă în valoare de 345 de lei lunar, precum și un bonus de 800 de lei pe lună pentru fiecare salariat.