28 nov. 2022 | 17:30

Relația Regelui Charles cu Harry și Meghan Markle poate ajunge în cel mai jos punct. Ce s-a aflat acum

Monden
Relația Regelui Charles cu Harry și Meghan Markle poate ajunge în cel mai jos punct. Ce s-a aflat acum
Ce se întâmplă cu relația dintre Ducii de Sussex și Regele Charles?

Relația dintre Ducii de Sussex și Regele Charles ar putea să se înrăutățească în viitorul apropiat. Suveranul se simte abandonat și trădat de Prințul Harry și Meghan Markle, după ce a primit nenumărate critici. Mulți se așteptau ca legătura dintre ei să se strângă după decesul Reginei Elisabeta a II-a, dar nu a fost deloc așa. Ce se întâmplă acum în Familia Regală a Marii Britanii?

Relația dintre Ducii de Sussex și Regele Charles se înrăutățește: ce se întâmplă?

Majoritatea fanilor Familiei Regale a Marii Britanii au crezut că relația dintre Ducii de Sussex și Regele Charles al III-lea o să se îmbunătățească după decesul Reginei Elisabeta a II-a. Din păcate, realitatea arată altceva. Suveranul se simte abandonat și trădat de către Prințul Harry și Meghan Markle, după ce a primit nenumărate critici.

Relația monarhului cu fiul cel mic și soția lui a făcut obiectul unor speculații incredibile de la ieșirea celor doi din Familia Regală în urmă cu aproape trei ani. Se crede că Charles își dorește să repare relația cu aceștia, dar simte un ,,sentiment puternic de trădare” în urma atacurilor primite din partea cuplului, arată biograful Regelui.

Christopher Anderson, autorul cărții „The King: The Life of Charles III”, a fost invitat la Podcast Royal la începutul acestei luni. Cel din urmă a subliniat că relația Regelui cu ducii de Sussex este „la cel mai scăzut nivel istoric”.

,,Întotdeauna a simțit că a fost abandonat și cred că asta simte și acum din cauza lui Harry și Meghan. Cred că se simte trădat, pentru că primește toate aceste critici de la ducii de Sussex”.

,,Există un sentiment puternic de trădare”

Casa Regală s-a confruntat cu un atac neașteptat după interviul Ducilor de Sussex cu Oprah Winfrey în martie 2021, la un an după ieșirea lor. Aceștia au mărturisit atunci că problemele lor de sănătate mintală au fost neglijate de regali și au făcut acuzații de rarism.

Anderson a susținut că Charles s-a simțit în mod deosebit trădat în urma celor auzite. „Cred că există un sentiment puternic de trădare”, a spus el. Expertul a făcut observații și despre relația Regelui cu ducii de Sussex înainte de plecarea lor.

„Când te uiți la modul în care familia regală a îmbrățișat-o pe Megan Markle, în special Charles, cum a condus-o la altar când s-a căsătorit cu Harry, iar el s-a împrietenit cu Doria Ragland, mama lui Meghan… Apoi, dintr-o dată, au sărit și fac aceste acuzații despre rasism” .

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au acest drept
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro