Reguli aspre la nunta lui Ianis Hagi. Invitații au primit interzis să facă asta la evenimentul anului

de: Ionuț Vieru
14 07. 2024

Ianis și Elena Hagi își unesc destinele astăzi în fața lui Dumnezeu, după care vor petrece alături de invitați cu nume mare la Palatul Știrbey din Buftea. Regulile de la nunta celor doi sunt foarte strice, dar nu impuse de ei. Aflați în rândurile următoare despre ce este vorba.

Condiții strice la nunta lui Ianis Hagi

Antena 1 a cumpărat drepturile de televizare a marelui eveniment din seara aceasta, iar pentru a-și proteja investiția, reprezentanții postului TV aplică unele măsuri drastice.

De exemplu, în interiorul Bisericii Sf. Visarion și în incinta Palatului Știrbey nu este permis accesul jurnaliștilor sau altor reprezentanți media, în afară de Antena 1.

De asemenea, nu este permisă fotografierea sau filmarea niciunui moment din cadrul evenimentelor desfășurate la biserică sau în incinta Palatului. Nu este permisă nici măcar fotografierea sau filmarea din exteriorul locațiilor în care se va desfășura evenimentul.

Aceasta este considerată o cerință normală, dar unele au ridicat semne de întrebare chiar și pentru invitați.

Invitații nu pot distribuit filmulețe sau poze pe rețelele de socializare

Antena 1 le cere invitaților prezenți la evenimente lui Ianis Hagi să nu posteze pe rețelele de socializare fotografii sau filmulețe din timpul evenimentului. Să le păstreze doar pentru uz personal.

Totuși, în cazul în care fotografii sau filmulețe vor fi postate, să nu fie preluate sau distribuite de niciun organism de presă sau entitate media și nici să nu fie distribuite/ preluate prin intermediul unor mijloace de comunicare publică, cum ar fi rețele de socializare media.

Ianis și Elena, declarații despre unul dintre cele mai importante momente din viața lor

Fotbalistul și partenera lui s-au căsătorit civil în luna decembrie a anului trecut, iar acum sunt pregătiți să facă marele pas și în fața lui Dumnezeu. Ianis spune că o să trăiască „destul de intens” momentul.

„Da, ne simțim pregătiți, însă, în același timp, n-am mai trăit așa ceva, deci o să vedem, probabil în ziua respectivă, minut cu minut. O să-l trăim destul de intens și ne vom adapta.

Suntem destul de deschiși la orice, am trecut prin multe împreună, o să trecem cu bine. Plus, avem familiile lângă noi. Ne ajută și ne-au ajutat până acum extrem de mult. Cu siguranță ne vor ajuta și duminică”, a afirmat Ianis Hagi într-un interviu oferit pentru Antena 3 CNN.