21 oct. 2021 | 12:08

Regula uluitoare pe care Gigi Becali o impune la FCSB: ‘Decizia mea’. Ce a spus despre îmbolnăvirea Gabrielei Firea

Sport
Regula uluitoare pe care Gigi Becali o impune la FCSB: 'Decizia mea'. Ce a spus despre îmbolnăvirea Gabrielei Firea
Ce le-a impus Gigi Becali fotbaliștilor de la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit ce regulă a impus pentru jucătorii de la FCSB și cum o să se desfășoare meciurile. Latifundiarul din Pipera a explicat că el decide ce se întâmplă cu fotbaliștii, astfel că a luat o decizie drastică.

Gigi Becali a impus o regulă uluitoare la FCSB. Ce a hotărât

Gigi Becali a mărturisit că nu își dorește să facă diferențe între jucătorii vaccinați și cei nevaccinați, astfel că toți fotbaliștii sunt testați pentru Covid-19 din două în două zile pentru a nu exista probleme. Latifundiarul este categoric atunci când vine vorba despre această regulă.

„Eu cer de foarte mult timp ca jucătorii să fie testați cu o zi înainte de meci. Toți, și nevaccinații, și vaccinați. Că altfel riscăm să cadă ca spicele pe teren. Tu însă, stat sau federație, ii favorizezi pe cei vaccinați.
Ce se va întâmpla în ziua în care va cădea pe teren primul jucător vaccinat, dar contaminat? Cine va răspunde?”, a spus Gigi Becali pentru Playsport.

„Jucătorii mei, regula mea”

De asemenea, Gigi Becali a menționat că, atunci când vine vorba despre jucătorii de la FCSB, aceștia nu au nevoie de certificat verde pentru că a impus această regulă de aur. Totuși, echipa de fotbal se confruntă cu cel mai mare focar de Covid-19 din fotbalul românesc.

„Jucătorii mei, regula mea, nu au nevoie de certificat verde, fiindcă sunt testați din două în două zile. Am aceeași poziție despre vaccinare: dacă cineva mă pune să aleg între a apăsa pe seringa cu vaccin sau pe trăgaciul unui pistol încărcat nu ezit și aleg trăgaciul.

Despre meciul următor vom ști dacă jucăm sau nu după încă un rând de teste, azi, mâine…”, a mărturisit Gigi Becali.

Ce a spus Gigi Becali despre Gabriela Firea. Fostul edil s-a infectat cu Covid-19

Gabriela Firea a anunțat pe toată lumea că s-a infectat cu Covid-19 printr-un mesaj în care își cerea scuze pentru absența ei din Parlament. Fostul primar general al Capitalei a mărturisit că atât ea, cât și adulții care fac parte din familia ei, s-au imunizat cu 3 doze de vaccin împotriva bolii.

Gigi Becali a vorbit despre problemele pe care le are Gabriela Firea, explicând că aceasta era vaccinată și a luat boala, iar același lucru s-a întâmplat și cu soțul ei, Florentin Pandele.

„Uite, finii mei, Pandele și Gabriela Firea, de trei ori vaccinați contra Covidului și tot au luat boala. Ei și încă zece membri ai familiei.”, a mai zis Gigi Becali.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Capital.ro
Prime de Paşte oferite de angajatorii români. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Locuri de MUNCĂ disponibile! Se oferă SALARII de 6.500 de lei
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro