Regretă Ioana Ginghină că a pozat în Playboy?! Ce a făcut cu banii câștigați din pictorial EXCLUSIV

Regretă Ioana Ginghină că a pozat în Playboy?! Ce a făcut cu banii câștigați din pictorial EXCLUSIV
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre trecutul său. Ce a spus despre imaginile din Playboy

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre proiectele viitoare, dar și despre alegerile pe care le-a făcut în trecut. Actrița a pozat în Playboy în urmă cu doar câțiva ani, așa că s-a decis să spună cum a investit banii câștigați de pe urma imaginilor.

Ioana Ginghină, adevărul despre pozele din Playboy. Ce se întâmplă în sufletul ei

Ioana Ginghină a împlinit recent 44 de ani, prilej cu care a oferit un interviu sincer, în exclusivitate pentru redacția Impact-Playtech. Actrița ne-a povestit despre proiectele artistice, dar și despre fiica ei, o puștoaică tare simpatică și cu multă personalitate.

 • ”La mulți ani!”, a fost ziua ta! Cum te serbai la 18 ani și cum e acum, odată cu trecerea timpului? Ce cadouri te mai încântă?

Ioana Ginghină: Mulțumesc. La 18 ani făceam petreceri acasă. Aveau ai mei un apartament, care era gol, și acolo am făcut o grămadă de Revelioane și de petreceri.

Era perfect că era gol, pentru că aveam loc de dans și puteam să și dormim mulți pe saltele. Cadourile nu m-au încântat niciodată. Îmi place să fiu surprinsă și să știu că persoana care mi le face s-a gândit la mine și a ales ceva ce crede că mă reprezintă.

 • Cum mai este dragostea, la vreme de pandemie? Dar prietenia? Ce pretenții minime ai de la cei din jur?

Ioana Ginghină: Dragostea și prietenia sunt mai sincere ca niciodată. Acum e momentul să petreci timpul doar cu persoanele importante din viața ta. Nu am nicio pretenție de la cei din jur decât să respecte regulile și să se poarte civilizat.

Evit discuțiile despre vaccin, deși nu înțeleg de ce devine lumea atât de agresivă la acest capitol. Când te epilezi total sau îți faci tot felul de tratamente, nu te mai întrebi dacă a fost testat, pe câte persoane, câți ani?

 • De fiecare dată, când ai fost îndrăgostită, te-ai măritat…la 20 de ani, la 30, acum, la 44 de ani, ai iar gânduri mari, de oficializare a relației.

 • Poate se rupe ghinionul de data aceasta…Unde crezi că ai greșit tu, ca soție, și unde ei?

Ioana Ginghină: Nu cred că se pune problema de ghinion, când vine vorba de dragoste, în cazul meu. Am avut relații foarte frumoase, care, da, toate au început cu nunta, pentru că fiecare dintre bărbații cu care am fost m-au iubit atât de mult încât au vrut să mă aibă pentru tot restul vieții.

Câte femei se pot lauda cu asta? Ghinion ar fi fost să fac compromisuri și să rămân în aceste relații, căci se putea și așa. Însă eu sunt genul de femeie care vrea totul sau nimic și nu prea îmi place să împart.

Acum, la 44 de ani, e exact la fel. Probabil că la un moment dat vom oficializa relația, dar nu este nicio grabă. Să ne înțelegem, nu am avut căsnicii de 2-3 ani, ci de peste 7 ani fiecare.

 • După cele două căsătorii, ai luat mereu numele soțului? De unde provine numele Ginghină? Cu siguranță, are o poveste…

Ioana Ginghină: Nu, nu am luat numele soțului, după fiecare căsnicie. Doar în căsnicia cu fostul soț mi-am schimbat numele și vă asigur că a fost prima și ultima dată.

E foarte complicat de explicat, e un nume pe care l-au împrumutat bunicii mei. Nu prea știu exact povestea, ce pot să spun este că în zona Galațiului găsiți mai mulți Ginghină. Aici este un nume mai rar. Dar este 100% românesc.

 • Ai rămas în relații bune cu fostul soț, de dragul fiicei tale. E greu să fii prietenă cu fostul soț, pe care, cândva, l-ai iubit enorm? Ai accepta să mai joci cu fostul partener în telenovele?

Ioana Ginghină: Am rămas în relații de prietenie cu fostul soț pentru că așa este normal, nu doar de dragul fiicei noastre. Noi am avut o relație foarte frumoasă, bazată în primul rând pe prietenie.

De aceea am și rezistat atât. Ar fi o onoare pentru mine să mai joc alături de fostul soț, pentru că este un actor foarte bun, așa că, de ce nu?

 • Cum e relația cu fiica ta, care este deja adolescentă? Îți mai ascultă sfaturile, ori are și ea cercul de prietene? Ar vrea să devină actriță, vă moștenește talentul artistic?

Ioana Ginghină: Relația mea cu Ruxandra este extraordinară. Îmi place de ea de nu mai pot. Normal că avem divergențe, dar care nu clatină relația, ci ne ajută să ne cunoaștem mai bine una pe cealaltă.

Fiecare cu argumentul ei își expune părerea și chiar dacă nu ajungem la un numitor comun, ne acceptăm așa, cu păreri diferite. Ne iubim, așa că asta învinge orice ceartă. Îmi caută sfaturile, când vine vorba despre îmbrăcăminte.

Nu că ar avea nevoie, ci că are nevoie de haine din dressing-ul meu. Am ajuns să avem aceeași măsură, deși stilul este diferit. Da, ne moștenește pe toate planurile, doar că este mult mai talentată. Joacă foarte bine, când prinde joburi, pe partea de actorie sau dublaje voci, însă pasiunea ei este desenul.

Este extrem de talentată și probabil că în acesta zonă se va îndrepta când va fi mare. Deja ne gândim că de la liceu să urmeze ”Tonitza”.

 • În ce proiecte ești prinsă? Filme, serial tv, cursurile de actorie pentru copii… Povestește-ne, despre fiecare în parte.

Ioana Ginghină: Am multe proiecte în acestă perioadă. În primul rând, serialul ”Adela”, de la Antena 1, care se bucură de foarte mult succes. Nu de puține ori suntem lideri de audiență și sunt foarte fericită că este așa.

Apoi, la Teatrul ”Ion Creangă”, unde joc de 20 de ani, am scos o premieră nouă, “O mie și una de nopți” , în care joc Sultănița.

Iar la MiniArtShow, proiectul și buisness-ul meu de suflet, am început înscrierile pentru noi clase de actorie, lucrăm la noi workshop-uri pentru copii și părinți și sperăm să avem un sezon toamnă-iarnă aglomerat.

 • Ai regretat vreodată că ai pozat în Playboy? Te-a ajutat în carieră? Ce ți-ai cumpărat din acel contract?

Ioana Ginghină: Nu, nu am regretat niciodată. Eu sunt actriță și actrițele joacă, pozează în tot felul de roluri, personaje, ipostaze, așa că eram pregătită pentru asta. Nu m-a ajutat în carieră.

Eu am pozat după ce începusem să joc în producțiile Acasă TV, așa că a fost doar o experiență bine plătită și atât. Țin minte că mi-am luat prima mașină de banii aceia.

 • Ai un trup superb, care este secretul? Dietă, sport…

Ioana Ginghină: Secretul este echilibrul. Am învățat să mănânc din toate, dar echilibrat, să nu mai fac excese nici măcar dacă e ziua mea. Tort, de exemplu, am mâncat azi dimineață, nu seara, când l-am tăiat.

Sport fac, la fel, constant, poate nu așa de des cât ar trebui, dar constant. Nu mai am pauze lungi de 1-2 săptămâni.

 • Oferă-le fanelor tale o mască revigorantă, pentru ten, cu câteva produse alimentare din frigider, naturale…

Ioana Ginghină: Oooo… da. Îmi plac măștile care conțin miere, așa că recomand masca din gălbenuș de ou, miere și ulei de măsline. Este genială..

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI