Regina Elisabeta o să ia foc! Ce plan incredibil pune la cale Meghan Markle acum

Regina Elisabeta o să ia foc! Ce plan incredibil pune la cale Meghan Markle acum

Meghan Markle și prințul Harry s-au retras din funcțiile oficiale deținute în familia regală britanică acum o jumătate de an. Cei doi au spus atunci că își doresc o viață mai liniștită. Dar, un expert regal aruncă în aer o ipoteză conform căreia Meghan Markle ar dori să ajungă președinte la Casa Albă.

Ce plan incredibil pune la cale Meghan Markle acum

Astfel, un expert regal sugerează că, de fapt, plecarea ducilor de Sussex de la Casa Regală face parte dintr-un plan mai măreț. Iar pe lângă viața privată, intimitate și independență, Meghan Markle și-ar mai dori și să candideze pentru funcția de președinte la Casa Albă, iar statutul de membru regal ar fi împiedicat-o.

„Ştiu că Ducesa de Sussex are ambiţii politice şi că ar vrea să candideze. Cred că tot ceea ce a făcut până acum, plecarea din Familia Regală şi mutarea în California au făcut parte dintr-un plan în care l-a implicat şi pe Prinţul Harry”, a precizat biograful regal Colin Campbell pentru publicaţia „Daily Mail”.

Meghan Markle la Casa Albă?!

Dar e puțin probabil ca soția prințului Harry să ajungă la Casa Albă, mai ales că Familia Regală este recunoscută pentru lipsa de implicare politică, iar președinția ar fi astfel contrară dorinței inițiale a prințului Harry și a lui Meghan Markle de a avea parte de viață privată. Rămâne însă de văzut dacă ipoteza expertului se va concretiza. În plus, nu ar fi prima dată când Harry și Meghan ar sfida regulile.

Prințul Harry și Meghan Markle au luat decizia de a începe o nouă viață departe de tabloide și critici. Reamintim faptul că Archie, fiul cuplului, nu a primit titlu regal la naștere, ceea ce denotă faptul că aceștia își doreau de mult o viață normală.

„Prioritatea numărul 1 pentru Harry este de a o face pe Meghan fericită și ar face orice din punctul acesta de vedere pentru că se simte vinovat că nu a putut să o protejeze pe mama sa. Lucrul acesta a rămas cu el așa că este foarte determinat să o facă pe soția sa fericită. Cred că acesta o adoră pe Meghan și crede că ea este minunată”, a mai explicat un alt expert al Casei Regale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI