Reghecampf, lovitură dură pentru Anamaria Prodan. Vestea o va durea grav: ”Da, mă! Normal că o facem”

Reghecampf, lovitură dură pentru Anamaria Prodan. Vestea o va durea grav: ”Da, mă! Normal că o facem”
Laurentiu Reghecampf, lovitura de gratie data Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf se pare că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Anamaria Prodan, soția sa cu care este în plin proces de divorț. După ce a părăsit-o și s-a afișat deja cu o altă femeie, acum Laurențiu Reghecampf se pregătește să-i dea lovitura de grație Anamariei Prodan! Despre ce este vorba, citiți în articolul de mai jos.

Laurențiu  Reghecampf, lovitura de grație dată Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt în plin divorț, deși celebra impresară a negat vehement acest lucru și a ascuns cât a putut de bine neînțelegerile din familia sa. Acum însă nu mai poate nega realitatea, mai ales că antrenorul a depus actele de divorț, s-a afișat deja la brațul unei alte femei și chiar așteaptă un copil de la aceasta.

Mai mult de atât, se pare că Laurențiu Reghecampf nu vrea să mai aibă nicio legătură cu Anamaria Prodan nici pe plan profesional, fiind reprezentat până acum de soția sa. Ea îi căuta cele mai bune înțelegeri cu cluburile de fotbal, însă antrenorul nu doar că vrea să renunțe la serviciile ei, dar se pregătește să semneze cu rivalul Anamariei Prodan.

”Îmi spui când și rezolvăm”

Cel care a venit cu detalii a fost chiar inamicul nr 1, Giovani Becali.

”Discutam la telefon cu un avocat și mi-a zis că un prieten vrea să vorbească cu mine. Era Laurențiu Reghecampf! Îmi spune Reghe că vrea să se vadă cu mine și să semneze cu Becali Sport! I-am zis «Da, mă! Normal că o facem. Îmi spui când și rezolvăm».

El a spus «Când vrei tu Giovanni, vin și semnăm». El are contract cu Craiova încă un an și jumătate, iar dacă ar pleca la o ofertă mai bună, iau și oamenii de acolo ceva pe el”, a spus Giovanni Becali pentru Fanatik.

Anamaria Prodan spera să rămână alături de Laurențiu Reghecampf măcar din punct de vedere profesional și chiar s-a pronunțat în această direcție.

”Mă implic 100%. Cariera lui Laurențiu, cu mine sau fără mine, trebuie să fie perfectă. Asta depinde numai de el. Dacă își va dori să continue cu mine, este OK. Va fi la fel de frumoasă.

Dacă nu, își va alege, probabil, un alt agent, care va încerca să-i găsească contracte. Eu îmi doresc foarte tare ca el să aibă o viață personală perfectă, căci numai așa poate găsi contracte. Altfel, este foarte greu”, a spus Anamaria Prodan pentru ProTV.

Anamaria Prodan are permis de port-armă

Între Anamaria Prodan și Giovanni Becali există o rivalitate destul de mare, care s-a văzut în toată această perioadă, dar niciodată atât de bine precum astă-iarnă. Deși era reprezentat de Anamaria Prodan, Dennis Man s-a transferat la Parma cu ajutorul fraților Victor și Giovanni Becali. A pornit un război care continuă și acum la tribunal.

Anamaria Prodan mărturisea în trecut chiar că și-a luat prmis de port armă chiar după un scandal pe care l-a avut cu frații Becali!

”A fost un război care mi-a marcat copiii! D-asta nu o să pot niciodată să-l iert! M-au urmărit anumite persoane nopţile cu mașina și-am avut niște episoade… Rebecca era acasă și-aveam tot felul de nenorociţi care o ameninţau și când ieșea la balcon. O înjurau!

Am avut bodyguard pe vremea respectivă, bodyguardul lui Ion Iliescu, președintele României. Atunci mi-am luat permis de armă pentru că mi-era frică!”, declara celebra impresară.