Reghecampf, escapadă în Grecia cu o domnișoară misterioasă. Unde e Prodanca în aceste momente

Reghecampf, escapadă în Grecia cu o domnișoară misterioasă. Unde e Prodanca în aceste momente
Laurențiu Reghecampf, escapadă cu o domnișoară în Grecia. Unde este acum Anamaria Prodan?

Noi detalii șocante din scandalul în care protagoniștii sunt nimeni alții decât soții Prodan-Reghecampf! Celebrul antrenor a avut o escapadă plină de mister în Grecia alături de o domnișoară. Unde este impresara în aceste clipe?

Laurențiu Reghecampf, escapadă în Grecia în compania unei domnișoare

Noi detalii despre familia Prodan-Reghecampf care șochează! Laurențiu Reghecampf s-a dus într-o vacanță scurtă alături de o domnișoară misterioasă și câțiva prieteni. Anamaria Prodan este în Dubai pentru a se liniști alături de copiii ei, moment în care soțul său petrece de zor în Grecia.

Au existat multe zvonuri de-a lungul timpului care arătau că mariajul celor doi nu mai funcționează deja de ani buni, dar erau prea multe care să-i țină în loc. Iată că de câteva săptămâni bune zvonurile se și bazează pe imagini și excursii ale antrenorului în preajma altor domnișoare care mai de care mai misterioase.

Grupul acestora a ajuns la o tavernă exclusivistă din zonă în jurul orelor 19. Antrenorul era acompaniat de domnișoara C și o prietenă alături de iubitul acesteia. Au poposit aici până la orele 23:00, iar pe tot parcursul cinei au zâmbit și au glumit unii cu ceilalți, potrivit spynews.ro.

Soțul Anamariei Prodan se uita împreună cu domnișoara misterioasă pe telefon și comentau. Se presupune că au venit direct de la plajă, pentru că erau îmbrăcați foarte lejer. Atenția sportivului a fost mai tot timpul îndreptată spre bruneta ce se afla în stânga lui.

De asemenea, aceștia păreau apropiați și se simțeau natural unul în preajma celuilalt. La un moment dat, domnișoara chiar i-a dat să guste bărbatului puțin din peștele comandat, cu furculița ei. 

Unde este Anamaria Prodan în aceste momente?

Anamaria Prodan a decis să vrea să plece din România pentru a fi cât mai departe de scandalul care îi ține numele pe prima pagină a tabloidelor. Impresara a subliniat că vrea să stea în liniște și să se relaxeze așa cum merită. Vedeta a declarat și că vrea doar ca ea și copiii să stea departe de tot ce s-a scris în presă și de afirmațiilor lui Gigi Becali.

„Am ce nu poate avea decât puțină lume pe pământ, datorită faptului că sunt serioasă și că nu am avut vacanțe sau bărbați ‘cu bani’! Nu vreau să mai aud de nimic. Să facă și să zică lumea orice. Eu vreau să aud doar motorul de la Lamborghini și râsul și buna dispoziție a copiilor mei. În rest, să se ducă pe pustii”
Anamaria Prodan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI