Regele cu care Prințesa Diana ar fi avut o idilă. Cum se întâlneau în secret și de ce s-a terminat toată aventura lor

Regele cu care Prințesa Diana ar fi avut o idilă. Cum se întâlneau în secret și de ce s-a terminat toată aventura lor
Regele cu care Prințesa Diana ar fi avut o idilă

Prințesa Diana ar fi fost curtată de regele Juan Carlos, un Don Juan spaniol cu sute de idile la activ. Detalii despre posibila legătură lor amoroasă.

Regele spaniol Juan Carlos ar fi avut o idilă cu Prințesa Diana. Martorii oculari susțin povestea

Conform documentarului ”The Solitude Of the Queen”, regele Juan Carlos al Spaniei a trăit o poveste de dragoste cu Prințesa Diana. În carte este relatat că aventura lor a început când Diana și Charles au acceptat invitația regelui spaniol de a servi masa, apoi au început să-și petreacă împreună vacanțele de vară.

Atunci, Charles și Camilla Parker Bowles aveau o relație. De altfel, Lady Diana a avut o relație specială cu familia regală spaniolă. Juan Carlos I și regina Sofia i-au găzduit pe ea și prințul Charles împreună cu William și Henry la Marivent. Totul s-a petrecut în anii nouăzeci, când presa scria despre legăturile extraconjugale ale ambilor bărbați. Sofia și Diana s-au înțeles bine, deși nu aveau prea multe în comun.

„Erau două femei foarte diferite, fără nici o înţelegere reciprocă. Sofia a fost o gazdă perfectă şi i-a făcut pe Diana şi William să se simtă ca acasă, în timp ce prinţul Charles se distra cu regele, dar atât. Sofia era conştientă că soţul ei avea anumite slăbiciuni şi că oaspetele ei era o tânără de o frumuseţe spectaculoasă. Sofia a ştiut asta, iar lucrul ăsta s-a dovedit incomod pentru ea..”, se arată în nuvelă.

Obsesia prințesei 

Un alt amănunt a venit din partea lui Jaime Peñafiel, una dintre gărzile de corp ale Dianei, care a susținut în memoriile sale că prințesa i-ar fi mărturisit faptul că regele era un bărbat „prea tactil”.

„Juan Carlos este înfricoşător de fermecător, dar, ştii. . . un pic prea atent. Ştiu că este absurd, dar sunt sigur că Regele mă simte bine ”.

Peñafiel îşi aminteşte că prinţesa avea „o anumită obsesie. Avea convingerea că toţi bărbaţii care flirtau cu ea voiau să o ducă în pat”, a rememorat acesta.

Nu este singura persoană care a susținut acest lucru. Un fotograf care i-a cunoscut într-o vară a menționat că persoana cu care Diana conversa cel mai mult dintre toți cei prezenți era Juan Carlos: „Diana a vorbit mai mult cu Juan Carlos I decât Sofia”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI