Regele Charles şi Regina Camilla, puşi în încurcătură în Kenya. De la mâncare prea picantă, până la împiedicări şi mers prin nămol. Foto

de: Ioana Bucur
02 11. 2023

O vizită de stat s-a dovedit a fi un adevărat test pentru monarhul englez. Regele Charles și Regina Camilla au fost puși în încurcătură în Kenya. Țara africană a fost plină de surprize pentru ei – de la mâncare prea picantă, până la împiedicări şi mers prin nămol. Imaginile surprinse de fotografi au făcut furori în spațiul public.

Regele Charles şi Regina Camilla, vizită cu peripeții în Kenya

Marți, 31 octombrie 2023, Regele Charles a început o vizită de stat în Kenya. Este pentru prima oară când suveranul merge într-o națiune africană, de când a primit coroana monarhiei britanice.

Neacompaniat de soția sa, Charles al III-lea a avut parte de o aventură culinară. Monarhul a degustat mâncăruri populare, într-o zonă aglomerată din Nairobi. Regele a comandat un saag paneer kathi roll wrap și samosa de pui cu unt și a glumit, spunând că aceste mâncăruri picante ar putea da oricui bătăi de cap.

„Regele a fost grozav”

Din fericire, sous-șef Rhoda Asiyo a spus că echipa sa a fost sfătuită să nu facă preparatele „prea picante” pentru monarhul în vârstă de 74 de ani.

„Regele a fost grozav, foarte relaxat. Au fost mai puține formalități decât credeam. Eram tensionată când am aflat că ne va mânca mâncarea. Mâncarea indiană este foarte populară aici, în Kenya. Regele a comandat un fel de mâncare ce se vinde în cantități mari la noi”, a declarat Rhoda Asiyo, după întâlnirea regală.

Te-ar putea interesa și: Prințul Harry, lovitură din partea fostei prietene a Reginei. Ce i-a spus un american la încoronarea lui Charles

Foto: Profimedia

Monarhul, la un pas să cadă

Tot în Nairobi, Regele Charles și Regina Camilla au vizitat cimitirul militar Kariokor. Atunci, monarhul s-a împiedicat într-un covor de iarbă artificială, însă a reușit să își recapete echilibrul fără să cadă. Scena a fost surprinsă de jurnaliștii prezenți.

Pentru Camilla, vizita în Kenya va fi, cu siguranță, o experiență de neuitat, Regina a mers la un orfelinat pentru elefanți, având chiar ocazia să hrănească un pui de la biberon. Soția lui Charles a fost echipată corespunzător, alegând să poarte o pereche de ghete de piele pentru a se putea deplasa fără probleme prin nămolul de pe jos.

Te-ar putea interesa și: Prinţul Harry, văzut în public fără Meghan Markle. Detaliul care a atras atenţia imediat la fiul Regelui Charles. Foto