Regele Charles, nervos peste măsură la încoronare. Ce l-a deranjat atât de tare pe monarh: „Este un lucru negativ”

de: Ioana Bucur
08 05. 2023

Regele Charles al III-lea ar fi fost nervos peste măsură la încoronare. Momentul a fost surprins de camerele de filmat montate la intrarea în Westminster Abbey, cu doar câteva minute înainte de ceremonia grandioasă. Ce l-a deranjat atât de tare pe monarh.

Regele Charles, nervos la încoronare

Regele Charles al III-lea a sosit cu cinci minute mai devreme la Westminster Abbey, unde era așteptat de invitați. Camerele de filmat montate la intrarea în catedrală l-au surprins pe monarh ușor iritat, schimbând câteva cuvinte cu Regina Camilla în trăsura ce îi adusese de la Palatul Buckingham.

Experți în cititul pe buze au analizat imaginile și au reușit să descifreze ce a spus suveranul. Vizibil iritat, acesta s-ar fi plâns că „niciodată nu putem ajunge la timp”. Regele și Regina au fost nevoiți să aștepte câteva minute în trăsura creată cu ocazia Jubileului de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a înainte de a intra în Westminster Abbey.

Programul a fost dat peste cap din pricina faptului că Prințul William și Kate Middleton au întârziat, alăturându-se procesiunii abia în interioul Westminster Abbey.

Jacqui Press, expert în cititul pe buze, a privit cu atenție imaginile și susține că Charles ar fi spus:

„Mă îngrijorează timpul…adică a trecut mai mult de data asta și, ei bine, eh, vreau să spun…uite ce se întâmplă.”

Te-ar putea interesa și: Ce a spus Regele Charles despre Harry şi Meghan după încoronare. A ţinut chiar să ridice un pahar în cinstea acestui lucru

„Întotdeauna se întâmplă ceva”

Un alt specialist a oferit o altă interpretare: „Niciodată nu putem ajunge la timp. Da, sunt…acesta este un lucru negativ. Întotdeauna se întâmplă ceva”.

Un videoclip publicat de Prințul și Prințesa de Wales pe Instagram îi arată grăbindu-se să părăsească locuința, urcându-se în mașină pentru a se îndrepta către Westminster Abbey.

Se speculează că William și Kate au ajuns mai târziu decât ar fi trebuit, ceea ce a dus la o schimbare a planului. Prințul și Prințesa de Wales ar fi trebuit să ajungă și să își ocupe locurile în catedrală înainte de venirea suveranului, conform ordinului oficial de serviciu al Încoronării.

În schimb, au ajuns după Charles, ceea ce înseamnă că regele a trebuit mai întâi să aștepte în trăsura lui pentru a intra în abație înaintea fiului său cel mare.

Te-ar putea interesa și: Kate Middleton, secretul ţinutei speciale de la încoronarea Regelui Charles. Cum a sfidat-o pe Camilla de faţă cu toată lumea