Recunoști vedeta din imagini? Dacă nu, e de la Photoshop. Cine este și cum arată, de fapt

O vedetă de la noi face uz de Photoshop

Să vezi și să nu crezi! O vedetă de la noi continuă cu modificările extreme în Photoshop. Deși este aspru criticată în mediul online din cauza aceasta, bruneta insistă să-i lase pe fani să se întrebe cine este personajul din fotografii.

Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul. Vedeta care folosește în exces Photoshop

Toate-s vechi și nouă toate, cum veche e povestea Ozanei legate de programele de editare și nouă e încă o apariție care abundă de Photoshop, deși i s-a reproșat în repetate rânduri că nu-i priește această imagine. Cunoscuta cântăreață a scăpat iar în tainele editării și și-a preschimbat total o fotografie cu aceasta aflată la plimbare, în aer liber. Fanii sunt extrem de confuzi și cu toate că au rugat-o să renunțe la toate adăugirile specifice secolului nostru și să se arate așa cum este, ea nu și nu. „Prea mult photoshop🧐„, „Doamna Ken”, „Cine este în poza ăsta? ????”, au fost doar câteva comentarii primite la o postare recentă.

Ozana Barabancea, poza editată vs. cea needitată
Ozana Barabancea, poza editată vs. cea needitată

Unii dintre cei care o iubesc pe celebra solistă o condamnă extrem de tare pentru noul său look și o preferă naturală, așa cum se mai arată în câteva ipostaze, în cadrul emisiunii „Te cunsoc de undeva” sau în filmulețele video de pe rețelele de socializare unde are de transmis mesaje importante. „Ce naturală sunteți azi / Aoleu…vedeți că ați uitat una fără filtru / Haterii vor spune că e Photoshop / Zici că e războinicul de pe Metin2 / Ozana…stop! / Te pricepi bine rău la editat, de ce să te mint” , sunt unele comentarii lăsate la fotografiile Ozanei Barabancea.

Răspuns tranșant la adresa ironiilor

Ozana a răspuns tuturor ironiilor și jignirilor primite la adresa fotografiilor editate cu aceasta. Juratul de la „Te cunosc de undeva” a susținut că este fericit cu alegerile făcute și de imaginile postate. De asemenea, i-a încurajat pe răutăcioși să-și îndrepte atenția spre alte subiecte.

„Bună dimineața, amabililor, inteligenților, înțelepților, imaturilor, naturalilor, neprihăniților, pioșilor! Semnez Eu, păcătoasa, editata, artificiala, obraznica! Ce bine că SUNT! Lăsați mesajele de “lupi moraliști și sfătoșii satului”! Eu sunt prea interesantă pentru etatea mea! Și îmi permit să pun ce poze vreau! Cu poze editate mult sau deloc, multe și-ar dori să fie măcar o zi din viață Ozana Barabancea. Redirecționați-vă atenția pe alte subiecte. Eu mi-s mândră-n toate cele! Sunt prea sofisticată pentru neputința unora! Să nu mă deochi !”
Ozana Barabancea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI