08 dec. 2022 | 14:37

Recunoşti fetiţa din imagine? Astăzi este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, toată lumea o iubeşte

Monden
Recunoşti fetiţa din imagine? Astăzi este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, toată lumea o iubeşte
Recunosti fetita din imagine Astazi este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, toata lumea o iubeste

Pletele aurii ca Ileana Cosânzeana, ochii mari și albaștri, piele albă ca laptele, gurița frumos conturată, fetița din imaginea de mai sus arată ca o veritabilă păpușă Barbie. Astăzi, este una dintre cele mai populare și îndrăgite actrițe și vedete TV din România, în vârstă de 37 de ani. Ai recunoscut-o?

Cum arăta Andreea Ibacka în copilărie

Este una dintre cele mai frumoase și apreciate vedete din România, fiind urmărită de sute de mii de oameni pe rețelele sociale. Andreea Ibacka, căci despre ea este vorba, a împărtășit o fotografie cu ea din copilărie, de pe vremea când avea doar câțiva anișori.

Chipul blajin, pielea albă, părul blond, zâmbetul ștrengar și ochii rotunzi și albaștri au dat-o de gol pe frumoasa vedetă, iar mulți dintre internauți au recunoscut-o în fotografie.

Andreea Ibacka este una dintre cele mai apreciate vedete din România, cucerind milioane de români datorită carismei, șarmului, blândeții, talentului și modestiei sale. Diva a cunoscut faima pe vremea când a jucat în telenovele precum Inimă de Țigan sau Aniela.

Andreea Ibacka este o prezență extrem de activă și pe rețelele sociale, acolo unde onorează proiectele și campaniile cărora le împrumută imaginea sa, precum și fotografii și clipuri scurte ce-i dau de gol rutina zilnică, spre bucuria urmăritorilor ei.

Soția lui Cabral a aprins imaginația domnilor cu pozele sale în costum de baie

La 37 de ani, Andreea Ibacka arată impecabil, având o siluetă de adolescentă. Vedeta a revenit la formele care au consacrat-o, la scurt timp după ce l-a adus pe lume pe fiul ei și al lui Cabral, Tiago.

De altfel, imaginile cu ea în costum de baie, din Republica Dominicană, nu au putut fi trecute atât de ușor cu vederea de către admiratorii săi.

Blondina a îmbinat utilul cu plăcutul, atunci când a plecat împreună cu soțul ei, Cabral, și cei doi copii ai lor, în Republica Dominicană, când vedeta PRO TV prezenta emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Renumită pentru naturalețea ei, actrița a mărturisit că, în adolescență nu ieșea din casă fără să fie machiată, fiind extrem de pasionată de make-up. Soția lui Cabral se aranja pe furiș, să nu o vadă părinții.

„Când eram puștoaică nu concepeam să ies din casă fără un strop machiaj. Fructul oprit era tare ispititor (părinții mei mă urmăresc în social media, dar mi-am făcut curaj să vă spun… uneori mă machiam pe furiș, așa tocilară crazy eram 🤪)”, scria Andreea Ibacka pe Instagram, acum ceva vreme.

Parteneri
Care este ultima dorință a lui Celine Dion. Artista suferă de o boală incurabilă, dar speră la o minune
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Capital.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro