Recunoşti fetiţa din imagine? Astăzi este una dintre cele mai frumoase şi iubite prezentatoare TV din România

Recunoşti fetiţa din imagine? Astăzi este una dintre cele mai frumoase şi iubite prezentatoare TV din România
Fetița din imagine a devenit una din cele mai iubite prezentatoare.

Fetița din imagine a devenit una din cele mai iubite vedete de la noi. Aceasta este o prezentatoare cunoscută, se mândrește cu o carieră de ani buni și cu o familie deosebită. Cei mai mulți români abia așteaptă noul sezon din emisiunea pe care o prezintă. Până atunci, fanii au luat la cunoștință o poză cu ea din copilărie. Câțiva dintre ei s-au uitat lung la imagine și abia au putut să o recunoască.

Puțini au recunoscut fetița din imagine: e o prezentatoare iubită

Fetița din imagine a fost recunoscută de puțini oameni. Aceasta este una din cele mai iubite prezentatoare de la noi. Bruneta în vârstă de 35 de ani a făcut publică pe rețelele de socializare o fotografie de pe vremea când era doar o copilă. Mai exact, este vorba despre Ilinca Vandici.

Puțini din cei care o iubesc și-au dat seama că ea este în poză pentru că atunci arăta cu totul diferit față de imaginea pe care o are astăzi. Vedeta i-a surprins pe internauți și cu o amintire cu soțul său la o vârstă fragedă, iar mai apoi le-a cerut fanilor săi să comenteze cu cine seamănă fiul ei.

,,Avem o situație… Poza 1 – Andrei, poza 2 -eu, poza 3- evident Zian… Decideți voi cu cine seamănă copilul! Aștept comentariile voastre! Sper să ziceți ca seamănă cu mine… ”, a fost mesajul prezentatoarei de la ,,Bravo, ai stil”.

,,Trebuie să faci o fetiță. Să semene cu mami cea frumoasă”

Cei mai mulți dintre românii care o urmăresc pe moderatoare au susținut că băiețelul seamănă leit cu tatăl lui. În timpul acesta, câțiva dintre fani i-au sugerat să mai facă un alt moștenitor în speranța că o să semene cu ea. Majoritatea abia așteaptă să o vadă din nou pe vedetă în rolul de mămică, mai cu seamă că ar vrea să aibă o fetiță care să îi semene.

”Mai poti face unu ,nu e problema ?…Seamana cu taticu 100%”, ”E leit tatal lui”, ”Cu tati, seamana leit!”, ”Cu tatăl lui”, ”Clar seamana cu tine. Dacă este blondut ca tata asta nu înseamnă că trăsăturile feței sunt ale lui(plus ca poza ta este alb-negru si te induce în eroare dacă nu urmărești esentialul)”,

”Cu tatăl lui, clar”, ”Cu amândoi!”, ”Mai mult cu tatăl lui. Trebuie și o fetiță. Să semene cu mami cea frumoasă!”, ”Ilinca, acum ca Zian e leit tatal lui trebuie sa faci o fetita ca si tine”, au răspuns internauții.

Urmăriți Playtech.ro și pe