Recunoști fetița din imagine? Acum este una dintre cele mai cunoscute femei din lume

Recunoști fetița din imagine? Acum este una dintre cele mai cunoscute femei din lume
Recunosti fetita din imagine Acum este una dintre cele mai cunoscute femei din lume

Fetița cu zâmbet ștrengar, piele măslinie, codițe împletite și ochi mari, negri, din imaginea de mai sus este, astăzi, una dintre cele mai controversate și titrate celebrități de pe mapamond. Este căsătorită cu un prinț și are o familie frumoasă. Ghicești despre cine este vorba?

Cum arăta Meghan Markle în copilărie

Meghan Markle nu are nevoie de niciun fel de introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute și titrate persoane publice din lume. Fosta actriță din serialul Suits a devenit celebră la nivel global, atunci când s-a căsătorit cu Prințul Harry al Marii Britanii.

Povestea lor de dragoste a stârnit multe controverse în sânul familiei regale britanice, precum și în rândul cetățenilor și al internauților.

În 2020, ducele și ducesa de Sussex au decis să renunțe la statutul de membri activi ai coroanei britanice și s-au mutat în Montecito, California, acolo unde și-au construit un cămin alături de cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet.

După ce au renunțat la familia regală britanică, Meghan Markle și Prințul Harry au scandalizat mapamondul, după ce au făcut o serie de declarații incredibile în cadrul unui interviu acordat celebrei vedete de televiziune din Statele Unite ale Americii, Oprah Winfrey.

Privind imaginea de mai sus, putem observa că timpul a fost blând cu ducesa de Sussex, întrucât Meghan Markle și-a păstrat aceleași trăsături impunătoare încă de pe vremea când era copil. Ochii mari și negri, pielea fină și zâmbetul ștrengar o reprezintă pe soția Prințului Harry.

Meghan Markle a primit amenințări în Marea Britanie

Viața fostei actrițe americane nu ar fi fost ușoară în Marea Britanie, imediat după ce și-a oficializat relația cu Prințul Harry.

Recent, au apărut informații cutremurătoare în presa britanică, potrivit cărora Meghan Markle ar fi primit amenințări din partea unor persoane răuvoitoare, pe vremea când locuia pe meleagurile englezești.

Neil Basu, fost ofițer al unității de combatere a terorismului din cadrul Poliției metropolitane din Londra, a susținut un interviu pentru Channel 4 News, în care a povestit prin ce a trecut ducesa de Sussex în Marea Britanie.

„Ați fost însărcinat cu protecția regală. Cum ați caracteriza amenințările pe care le-au primit Meghan și Harry?”, a întrebat jurnalista Cathy Newman.

„Ei bine, dezgustător și foarte real. Am vorbit public de mulți ani despre amenințarea terorismului de extremă dreapta în această țară.

Dacă ați fi văzut lucrurile care au fost scrise și le-ați fi primit, genul de retorică care este online… v-ați fi simțit amenințat tot timpul.”, a spus fostul oficial al Marii Britanii.

Urmăriți Playtech.ro și pe