Record de vaccinare în România. Câți oameni s-au imunizat astăzi, 26 octombrie

Record de vaccinare în România. Câți oameni s-au imunizat astăzi, 26 octombrie
Nou record de vaccinare în data de 26 octombrie

Autoritățile sunt plăcut surprinse de românii care au ales să se vaccineze în număr mare în valul 4 al pandemiei. Câți oameni au decis să-și administreze azi serul împotriva COVID-19? Nou record în România!

Nou record de vaccinare în România: cifre vaccinare pentru 26 octombrie

Vești din ce în ce mai bune pentru România tocmai când țara se află într-un scenariu sumbru din cauza numărului mare de bolnavi COVID-19. Autoritățile au fost plăcut surprinse de cetățenii care au decis să se vaccineze într-un număr foarte mare chiar pe parcursul valului 4 al pandemiei de coronavirus.

În cursul zilei de azi, 26 octombrie, 111.033 de români au ales să-și administreze serul împotriva virusului chinezesc. Florin Cîțu declara în urmă cu câteva zile că vaccinarea înseamnă sănătate și grijă pentru propria persoană și cei apropiați, dar și pentru cei care au nevoie să acceseze sistemul de sănătate indiferent de cauză.

Oficialul i-a felicitat pe toți cei care s-au vaccinat într-un număr impresionant de mare în ultimele zile. Acesta a încheiat mesajul cu faptul că are încredere că în perioada imediată se vor înregistra noi recorduri, lucru care s-a și petrecut.

„Vaccinarea înseamnă sănătate și grijă. Grijă pentru propria persoană, pentru cei apropiați și pentru cei care au nevoie să acceseze sistemul de sănătate, fie că suferă de COVID 19 sau de alte afecțiuni. Îi felicit pe toți cei care s-au vaccinat până acum și am încredere că, în perioada următoare, vom înregistra noi recorduri”, a declarat Florin Cîțu.

„Record la vaccinări cu prima doză astăzi. Peste 86.000 de mii de români au ales să înceapă imunizarea prin cea mai sigură metodă, iar în total peste 128.000 de persoane s-au vaccinat în cursul acestei zile, până la ora la care scriu această postare”, a mai scris acesta pe pagina sa de Facebook în urmă cu patru zile.

„România câștigă bătălia”

„26 octombrie – 111.033 persoane vaccinate cu prima doză în ultimele 24 de ore!
– 150.639 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore!
1. Total persoane vaccinate: 6.621.326;
2. Persoane vaccinate cu schemă completă: 6.041.920;
3. Persoane vaccinate cu doza a III-a: 759.661;
4. Doze administrate în ultimele 24 de ore: 150.639;
5. Total doze administrate din 27 decembrie 2020: 12.129.295.
Informații detaliate găsiți pe platforma națională de informare:
https://bit.ly/vaccinare_26octombrie
#ROVaccinare #Romania #StrongerTogether #RomâniaÎnvingePandemia #TotulVaFiBine #PROvaccinare”

„FELICITĂRI!!! Bravo, hai ROMÂNIA,câștigă bătălia !”, „Așa ar fi arătat Romania de la început daca nu ar fi fost un stat eșuat…”, „Hai tata ca se poate… Doar asa intram in normalitate”, „Felicitări!Hai ca se poate”, au fost doar câteva din comentariile românilor la auzul veștii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI