Reacția surprinzătoare a Monicăi Tatoiu, după ce căsnicia Anamariei Prodan și a lui Reghe a luat sfârșit. Incredibil ce a spus despre noua relație a antrenorului

Reacția surprinzătoare a Monicăi Tatoiu, după ce căsnicia Anamariei Prodan și a lui Reghe a luat sfârșit. Incredibil ce a spus despre noua relație a antrenorului
Monica Tatoiu și scandalul anului din mondenul românesc

Subiectul acestor zile este divorțul dintre Anamaria Prodan (Reghecampf) și Laurențiu Reghecampf. Au apărut multe informații de la începutul acestui scandal de presă, totul culminând cu anunțul lui Reghe. Celebrul antrenor anunța depunerea actelor de divorț, ca mai apoi, să publice și primele poze cu noua sa iubită Corina Caciuc, deja însărcinată în patru luni, conform unor surse. Printre cei care au avut reacții vehemente pe marginea acestui subiect a fost și Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu și scandalul anului din mondenul românesc

Recunoscută pentru abordările ei sincere cu privire la diferitele subiecte de actualitate, Monica Tatoiu a decis să-și spună părerea referitor la divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Este a treia pe lista celor care au avut păreri publice despre ce se întâmplă acum în familia celor doi.

Invitată la o emisiune de monden, Monica Tatoiu a fost rugată să-și spună părerea sinceră despre ce se întâmplă, iar aceasta a devoalat discuțiile avute cu Anamaria Prodan cu ceva vreme în urmă, declarând:

”Eu i-am spus că nu e bine (nr. căsnicia cu Reghe). E greu să trăiești cu o femeie cu personalitatea ei sau a mea. Eu am învățat să tac mult. Mediul e propice. Am citit declaratia ei.

Unei femei care a fost obișnuită să conducă este foarte greu să accepți și atunci fiecare reacționează. Ea este impuslivă, ea nu vrea să divorțeze. Dar dragoste cu forța nu se poate, nicio femeie nu poate admite asta”, a spus Monica Tatoiu, în cadrul unei emisiuni TV.

În viață trebuie să te gândești pe ce îți clădești fericirea”

Monica Tatoiu a cărei viață nu a fost una chiar ușoară, de-a lungul existenței sale a trecut prin situații similare. Și cum experiența de viață te învață să iei, uneori, lucrurile așa cum sunt, același sfat i l-a dat celebrei impresare sportie.

Cât despre decizia lui Reghe de a trece de la Anamaria la mai tânăra parteneră, Corina Caciuc, Monica Tatoiu a fost cât se poate de tranșată în declarații, afirmând următoarele:

„Am văzut fotografiile (nr. cu Regghe și Corina), frumoasă fata, tinerețea este frumoasă. În viață trebuie să te gândești pe ce îți clădești fericirea. Femeia aia trebuie să înțeleagă că dacă face un copil cu unu bogat, nu îl leagă de ea. Dar un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge și dacă tu femeie desparți un tată de familia lui….

Când există părinți, divorțul părinților are un impact… În cazul ăsta și Anamaria a avut o situație de asta. El atunci și-a lăsat soția și un copil. Îmi pare rău pentru ei, a fost un cuplu foarte frumos”, a mai adăugat Monica Tatoiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI