Reacția soției lui Dani Vicol, după declarațiile lui Mario Iorgulescu: ”Mi se pare incredibil tupeul lui!” Gino Iorgulescu: ”Fiu-meu e dus cu capul!” EXCLUSIV

Reacția soției lui Dani Vicol, după declarațiile lui Mario Iorgulescu: ”Mi se pare incredibil tupeul lui!” Gino Iorgulescu: ”Fiu-meu e dus cu capul!” EXCLUSIV
Reactia sotiei victimei lui Mario Iorgulescu, dupa declaratiile halucinante ale fiului sefului LPF

Văduva lui Dani Vicol, tânărul de 24 de ani care a încetat din viață în urma accidentului rutier din 2019, după ce a fost puternic lovit de mașina lui Mario Iorgulescu, a luat „foc” citind recentul interviu oferit de fiul lui Gino Iorgulescu, actualul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. În replică, Patricia Esmeralda Minca a vorbit pe larg, în exclusivitate, cu reporterii playtech.ro despre tragedie.

„Un om de nimic, nu pot spune altceva!”

Femeia îndoliată este de-a dreptul revoltată, în urma recentelor declarații ale lui Mario Iorgulescu

„Mi se pare incredibil tupeul lui Mario Iorgulescu cum întinează până și memoria soțului meu! Cum îndrăznește? Îl acuză că era drogat sau băut, cumva? Păi, Dani nu consuma nici alcool, darămite droguri!

De unde vin asemenea cuvinte? Despre soțul meu s-a descoperit că era beat și drogat atunci când se afla la volan sau despre el? Un om de nimic, nu pot spune altceva!”, a declarat Patricia Esmeralda Minca pentru playtech.ro.

„Eu încă sper că justiția își va face datoria până la capăt”

Fosta parteneră de viață a victimei lui Mario Iorgulescu mai spune că pentru ea lucrurile sunt foarte clare, iar vinovăția nu poate fi în niciun caz a celui decedat:

„Ce vină avea Dani că stătea la stop când s-a produs accidental fatal, iar ăsta a intrat în el cu 300 de kilometri la oră? Cum poate fi vorba despre o culpă comună?

Aud că-și dorește schimbarea încadrării faptei. Eu încă sper că justiția își va face datoria până la capăt și vinovatul va primi exact ceea ce merită!”.

„Nu m-a întrebat nimeni din partea lor dacă am cu ce să-mi cresc sau nu copiii!”

Patricia Esmeralda Minca a ținut să precizeze că până în prezent nu a contactat-o nimeni din partea familiei Iorgulescu, pentru a-i propune vreun ajutor de orice natură, dat fiind că a rămas o mamă singură cu doi copii, după moartea soțului.

„Pe mine nu m-a contactat nimeni din partea familiei Iorgulescu, de atunci încoace. Nu m-a întrebat nimeni din partea lor dacă am cu ce să-mi cresc sau nu copiii! Niciodată!”, susține ea cu tărie.

„Cine crede că banii pot rezolva ceva într-un asemenea caz, se înșală”

Ajunsă la 24 de ani, Patricia mai spune că acest tragic eveniment o va marca toată viața.

„Cine crede că banii pot rezolva ceva într-un asemenea caz, se înșală. Voi fi afectată de acel blestemat eveniment toată viața mea. Pe cine interesează că fiul meu Antonio nu-și va aminti niciodată fața tatălui său?

Avea trei luni doar când taică-su a murit! Mergem în fiecare duminică la mormântul lui și băiatul atâta știe, că tatăl său se află acolo, sub pământ, cu ochii închiși!”, a mai precizat Patricia Esmeralda Minca, pentru Playtech.ro

Cum s-a desfășurat tragicul accident de mașină

Patricia și Dani Vicol ar fi împlinit la 1 iunie 2022 opt ani de când formau un cuplu. Pe 7 septembrie 2019 totul s-a năruit, însă!

Fiul lui Gino Iorgulescu a mers la o petrecere într-o localitate de lângă Bucureşti, iar după ce s-a certat la telefon cu fosta lui prietenă, s-a urcat la volan, în jurul orei 3.00 dimineața, și a plecat spre București.

Conducea o mașină primită cadou de la tatăl său, un Aston Martin model DBS, de 300.000 de euro. La intrarea în Capitală, având 143 km/h, așa cum avea să se stabilească după ancheta întreprinsă ulterior, Iorgulescu jr. a scăpat controlul mașinii, a intrat pe contrasens şi a izbit frontal un alt autoturism.

Acesta era condus de Daniel Vicol, care a murit pe loc în urma impactului. Avea doi copii, de trei luni, respectiv 7 ani. Rănit, în accident, Mario Iorgulescu a fost dus la Spitalul Elias, unde i-au fost recoltate probe biologice.

Testele de specialitate au arătat că se afla sub influenţa cocainei şi avea o alcoolemie de 1,96 g/l, de peste două ori mai mare decât valoarea de la care fapta e pedepsită de legea penală.

Mario Iorgulescu este internat la o clinică de psihiatrie din Italia

În prezent, Mario Iorgulescu, care a fugit în Italia, se află internat într-o clinică de psihiatrie, susținând că are o leziune pe lobul frontal, produsă în urma unui incident din copilărie.

El a declarat recent că regretă „greșeala” comisă și că a plâns „un an și jumătate, în fiecare zi, în hohote”, după accidentul în cauză.

El susține că condamnarea primită, la 20 de ani de închisoare, i se pare prea mare și a recunoscut că ar dori să o efectueze în Italia, iar nu în țara natală. Până în prezent autoritățile italiene au refuzat extrădarea lui Mario Iorgulescu.

Ce reacție incredibilă a avut Gino Iorgulescu, după declarațiile halucinante ale fiului său.

„Sunt un om foarte amărât! Fiu-miu e dus cu capul, iar eu sunt și părintele, și tutorele lui. Nu vreau să comentez mai mult. Puneti-vă în situația mea, mai ales cei care au copii, și o să vedeți cam ce pot simți eu, de câțiva ani!”, ne-a declarat președintele LPF.

Urmăriți Playtech.ro și pe