EXCLUSIV Reacția lui Gheorghe Dincă, după ce a fost bătut crunt în arest. Anchetatorii sunt șocați: ”Cât se poate de sadic!”

EXCLUSIV Reacția lui Gheorghe Dincă, după ce a fost bătut crunt în arest. Anchetatorii sunt șocați: ”Cât se poate de sadic!”
Reacția lui Gheorghe Dincă, după ce a fost bătut crunt în arest. Anchetatorii sunt șocați: ”Cât se poate de sadic!”

În luna iulie a anului 2019, o nouă serie de crime îngrozea România. Pe atunci, un bărbat în vârstă de 65 de ani din Caracal mărturisea că a omorât și ars două tinere, pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. De atunci și până în prezent, dosarul lui Gheorghe Dincă a însumat peste 1000 de pagini de declarații, mărturisiri șocante și stenograme înfiorătoare.

Reacția lui Gheorghe Dincă, după ce a fost bătut crunt în arest

Gheorghe Dincă a fost interogat de zeci de procurori de caz, de polițiști, ba chiar și de un ofițer de la FBI. Nici unul dintre ei nu a știut să contureze cu exactitate profilul de criminal al bărbatului.

În timpul interogatoriului, Dincă a povestit cu lux de amănunte tot ceea ce le-a făcut celor odouă fete, iar mărturisile acestuia i-au înfuriat peste măsură pe polițiști: “Trebuie să fii de fier să asculți așa ceva, fără să simți frustrare, furie, să îți vină să îl iei la omor. Este greu pentru oricine să accepte așa ceva. A fost bătut de nenumărate ori de polițiști, însă nu pentru a-l constrânge, ci pentru că ceea ce mărturisea era greu de suportat. Oricât de bătut a fost, efectiv nu a schițat măcar o secundă că l-ar durea. A fost mereu cu zâmbetul pe buze, într-o manieră cât se poate de sadică”, a declarat o sursă din cadrul anchetatorilor, pentru Impact.ro.

Gheorghe Dincă și cele opt infracțiuni

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru 8 infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni. El este acuzat oficial de procurori că le-a ucis le Alexandra Măceșanu, de 15 ani, și pe Luiza Melencu, de 19 ani.

„Prin rechizitoriul confirmat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului D.G. pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori”, se arată în comunicatul emis de Parchetul General.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI