Reacția lui Cătălin Zmărăndescu după ultimele scandaluri de la Survivor 2022. Ce a spus despre Elena Chiriac și TJ Miles

de: Bișinicu Andreea
07 04. 2022

Cătălin Zmărăndescu a avut o reacție incredibilă privitoare la scandalul ce a izbucnit la Survivor România 2022 între Elena Chiriac și TJ Miles. Fostul bodyguard al lui Gigi Becali s-a arătat surprins de atitudinea mezinei competiției. Cum a caracterizat-o pe Faimoasă.

Cătălin Zmărăndescu o acuză pe Laura Giurcanu că ar fi manipulat-o pe Elena Chiriac la Survivor

Cătălin Zmărăndescu este de părere că Elena Chiriac ar fi fost manipulată de Laura Giurcanu la Survivor România 2022, referindu-se la cel mai recent scandal ce a izbucnit între membrii echipei Faimoșilor, în cadrul competiției de la PRO TV.

Fostul mare luptător al României susține că Faimoșii nu reprezintă o echipă unită, iar acest lucru le-ar afecta evoluția de pe traseu.

„S-a schimbat foarte tare Elena, deși cred că este același copil bun pe care l-am cunoscut. Faptul că vociferează este una.

Nu știu câtă dreptate are în ceea ce spune. Vizavi de TJ și Marian este normal să aibă aceste ieșiri. Am văzut și eu clasamentul celor care aduc puncte. Din păcate, cam toți sunt după locul 10, în afară de CRBL care mai aduce puncte.

Prietenia din camp e prietenia din camp. Ce se întâmplă pe traseu trebuie să fie benefic echipei. Echipa asta nu funcționează în niciun fel.

Nu funcționează nici dacă sunt împinși de la spate. Roata se învârte și fiecare primește ceea ce merită. Elena a fost manipulată de Laura.

TJ a făcut multe greșeli. El nu înțelege expresiile românești. E foarte individualist. S-a sucit dintr-o barcă în alta și asta și din cauza Laurei.”, a declarat Cătălin Zmărăndescu la Survivor ExtraShow, emisiune prezentată de Zanni.

Elena Chiriac, criticată de fanii Survivor 2022

Elena Chiriac a fost aspru criticată de către fanii emisiunii Survivor România 2022, după ce i-a jignit pe TJ Miles și Marian Drăgulescu în camp, după ce au pierdut jocul de comunicare de marți, 5 aprilie.

„Sunteti doi frustrați pentru că ați fost respinși în acest grup, nimeni nu vă voia, nimeni nu voia să vorbească cu voi. Tu (n.r. – Marian Drăgulescu) ești un milog, mai lasă-mă în durerea mea. Cerșești atenție!”, au fost cuvintele dure ale Elenei Chiriac.

„Cu Laura nu am nicio problemă, rămânem prieteni după Survivor, dar de tine nu vreau să mai aud. Bucură-te de colanul ăla de la gât, că nu se poate atinge nimeni de tine. Ai trecut ca gâsca prin apă în acest show. Te-ai salvat de multe ori.”, i-a spus TJ Miles Elenei Chiriac.