Reacția lui Cătălin Bordea, după ce fosta lui soție a fost surprinsă cu Spike. “Tu te așteptai?” De când ar fi fost cei doi împreună EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
07 09. 2023

Avem declarații exclusive de la Cătălin Bordea, după ce a aflat despre relația dintre fosta soție și cel mai bun prieten. Zvonurile privind o posibilă ruptură în relația celor doi au început să circule după ce juratul de la iUmor s-a întors din America Express.

Comediantul și Livia s-au căsătorit în 2014, iar după aproape 10 ani de căsnicie, cei doi au semnat recent actele de divorț. Ieri s-a aflat cu cine se iubea , de fapt, Livia, fosta soție a lui Cătălin Bodea! Sursele spun că amantlâcul dintre Livia și Spike ar dura de mai mult timp. Avem declarații exclusive pentru Playtech Știri!

Reacția lui Cătălin Bordea, după ce fosta lui soție a fost surprinsă cu Spike

Imediat după ce a aflat că fosta lui soție se iubește cu cel mai bun prieten, Cătălin Bordea nu a ezitat
să facă public un mesaj pe Instagram. Câștigătorul “America Express” a primit mii de mesaje din partea apropiaților, dar și din partea fanilor, însă a preferat să răspundă public, prin intermediul rețelelor de socializare:

„Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli.

Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine.”, a scris Cătălin Bodea pe contul său de Instagram.

De altfel, reporterii Playtech l-au contactat pe Cătălin, acesta declarând inițial că mesajul postat pe Instagram, reflectă tot ceea ce simte in momentul de față.

Ulterior, reporterul Playtech l-a întrebat dacă s-a așteptat la acest gest din partea fostei soții, dar și din partea celui pe care îl considera cel mai bun prieten. Cătălin Bordea a oferit un răspuns ușor ironic:

“Nu mă așteptam…Tu te așteptai? Dacă nu te așteptai, atunci suntem pe aceeași lungime de undă!”, ne-a declarat Cărălin Bordea, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

De cât timp ar dura, de fapt, relația dintre Livia și Spike

Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea și Spike au fost surprinși sărutându-se pasional, ca doi adolescenți îndrăgostiți. Cine ar fi crezut că, Spike, cavalerul de onoare pentru Cătălin Bordea, la nunta care a avut loc acum 4 ani de zile, va fi surpins în ipostaze tandre cu fosta soție a bunului său prieten de o viață?

Bineînțeles… “În dragoste și în război totul este permis!”, dar se pare că relația ar dura de mai mult timp. Surse apropiate ne-au oferit declarații exclusive:

“Relația dintre Livia și Spike durează de câteva luni, iar până acum au reușit să rămână discreți. Cătălin Bordea știa despre relația Liviei cu Spike.

Ea, oarecum, l-a înșelat pe Cătălin, dar și Cătălin, la rândul lui, și-a făcut o nouă relație…Bine, într-adevăr, nu cu o prietenă de-ale Liviei!”, ne-au spus în exclusivitate pentru Playtech Știri surse apropiate.