Reacția incredibilă a Danei Budeanu despre următorul val covid-19. Când spune că va veni, de fapt

Reacția incredibilă a Danei Budeanu despre următorul val covid-19. Când spune că va veni, de fapt
Reacția incredibilă a Danei Budeanu despre următorul val covid-19. Când spune că va veni, de fapt

Dana Budeanu a vorbit, din nou, despre pandemia de covid-19, criticând autoritățile și măsurile pe care acestea le iau constant.

Reacția incredibilă a Danei Budeanu despre următorul val covid-19

Vedeta spune că va fi o mare problemă în octombrie, când autoritățile vor anunța valul patru al pandemiei. Ea a făcut câteva previziuni despre ce urmează să se întâmple din toamnă.

Ea a acuzat formațiunile politice din România că jognlează cu datele despre cazurile covid-19 în funcție de propriile interese.

„Plecați în vacanțe până la sfârșit până se termină congresele – PNL, USR PLUS – nu e problemă cu cazurile de COVID-19.

Din octombrie, în funcție de cine câştigă, e groasă! Încep cazurile, problemele, ştiţi cum e când vii din străinătate cu tulpini. Şi o să înceapă un pic valul. Dacă îl haliţi şi sunteţi atât de proşti îmi pare rău, vorbesc degeaba.

Dacă sunteţi un pic mai deştepţi, nu-i nimic. O să fie totuşi mai mic valul că ne-am mai vaccinat, dar poate atunci ne dăm seama că trebuie să ne vaccinăm mai mulţi, adică în octombrie. Problema e că aia care s-au vaccinat în ianuarie, le va expira vaccinul în octombrie şi o luăm de la capăt”, a spus Dana Budeanu la Antena 3.

Dana Budeanu, împotriva vaccinului anti-covid

Creatoarea de modă s-a declarat deja împotriva vaccinului anti-covid, asta deși autoritățile se chinuie să convingă cât mai mulți cetățeni să se imunizeze, iar campania de vaccinare merge destul de greu.

„Nu mă voi vaccina niciodată. Nu am de ce, sunt sănătoasă. Nu înseamnă că eu sunt împotriva. Ei se folosesc de numele meu. Nu sunt o antivaccinistă. Mi-am vaccinat copiii după schema aia. Cred enorm în imunizarea normală, prin contactul direct cu boala. Eu sunt un om care nu mă voi vaccina, dar am sunat pe 7 telefoane ca să bag 100 în față, pe lista de vaccinare”, a declarat Dana Budeanu la un post de televiziune.

În plus, ea a spus că relaxarea măsurilor este mai degrabă un ordin dat de sus, mai ales că toate țările au anunțat ridicarea restricțiilor.

„Toate țările ies din mascarada asta în aceeași zi. (…) Totul este din pix, e firesc să fie așa! Așa se schimbă erele pe glob, din pix. Suntem câteva miliarde care trebuie să ne aliniem mai mult sau mai puțin (…) Problema este felul în care dai cu pixul, vrei să fii unul deștept, dai cu pixul pentru poporul tău. Vrei să fii un sclav, dai cu pixul cum s-a dat la noi, într-un haos de nedescris”, spune Dana Budeanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI