Reacția Danei Budeanu despre nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Pe cine a criticat după ce a văzut imaginile

de: Daoud Andra
06 10. 2024

Nunta dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță a fost un eveniment intens mediatizat, chiar dacă cei doi și-au dorit discreție. Dana Budeanu, care a analizat intens relația lor încă de la început, nu a rămas indiferentă și a publicat câteva păreri pe Instagram despre eveniment.

Ce spune Dana Budeanu, despre nunta Monicăi Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit sâmbătă, 5 octombrie, iar petrecerea de nuntă a avut loc la Palatul Snagov. Printre primele persoane care au vorbit în spațiul public despre relația lor a fost Dana Budeanu, care nu se ferește niciodată să spună lucrurilor pe nume. Tot creatoarea de modă a fost cea care a anunțat, în urmă cu câteva luni, data nunții celor doi.

Cu puțin timp înainte de eveniment, Dana Budeanu remarca faptul că medicul militar și-a schimbat look-ul și și-a lăsat barbă, înainte de căsătorie.

”Tot eu am anunțat că se căsătoresc pe 5 octombrie, la Snagov. Lasă, că e bine. (…) El și-a lăsat barbă, frumos, și-a schimbat tot, ca să nu-l recunoască nimeni”, a spus Dana Budeanu, în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV.

Ulterior, pe Instagram, creatoarea de modă a avut câteva postări acide cu privire la ceea ce presa a numit ”nunta anului”. Dana Budeanu a spus că mirele ”a luat lecții până a albit”, referindu-se la lecțiile de dans pentru valsul mirilor. ”Vă arde de Șoșo și Moni cu Vali au sarmale la nuntă!”, a mai scris creatoarea de modă, făcând referire la meniu.

A avut ceva de spus și despre invitați

Dana Budeanu nu i-a ”iertat” nici pe cei care au participat la nuntă, având câteva postări cu direcție clară.

”Marea directoare dă revistă dă modă organizatoare dă gale și festivaluri pă șpăgi și facturi plătite dă premiați n-a dat dar la nunta lu’ Moni și Vali”;

”La bogații pă medicale care merg la nuntă la Moni și la Vali doresc să le transmit că colieru’ lu’ doamna Videanu e juma’ dă milion dă coco! Nu vă faceți dă râs cu plicu’!” – au fost două dintre postările Danei Budeanu din mediul online.

La nunta dintre actriță și medicul militar au participat numeroase persoane publice. Printre invitați s-au numărat Andreea Marin, Andreea Raicu, Geanina Ilieș, Smiley și Gina Pistol, Adelina Pestrițu și actori cunoscuți. Aceștia au fost delectați cu preparate tradiționale și moderne, iar atmosfera a fost întreținută de interpreți de muzică populară și ușoară. Direcția 5 a cântat la nunta celor doi.

La finalul petrecerii, mirii au tăiat tortul de patru ejate, decorat cu flori naturale albe. Mireasa a avut două rochii cu detalii strălucitoare, în timp ce Valeriu Gheorghiță a purtat un smocking negru. De asemenea, invitații au trebuit să respecte dress code-ul impus, care a fost black tie.