RCS & RDS a făcut anunțul: ce oferă gratuit pentru toți clienții lor

RCS&RDS a facut anuntul important pentru toti romanii

RCS & RDS a făcut anunțul cu ce oferă gratuit pentru toți clienții. RCS & RDS a luat o decizie de ultima ora pe care a anuntat-o pentru clientii din toată România. Vedeți un pic mai jos ce ofera gratuit imediat pentru toți cei care sunt interesați.

RCS & RDS a făcut anunțul așteptat de toți românii. Cum poți vedea acum seria Harry Potter gratuit

RCS & RDS a anuntat o decizie de ultima ora pentru clientii săi din țara noastră. Astfel, cei de la RCS & RDS își surprind clienții din toată România cu decizia de a oferi în mod gratuit, prin platforma DIGI Online, întreaga serie Harry Potter, una dintre cele mai iubite de către copiii din întreaga lume de foarte multă vreme.

RCS & RDS ofera DIGI Online în mod gratuit pentru toți clienții din țară, indiferent de care dintre serviciile sale beneficiaza, astfel ca oricine decide sa-si activeze unul, poate avea acces și la aceasta platformă de streaming video la cerere, si IPTV.

Digi Online va furniza clientilor sai, gratuit, seria Harry Potter
Digi Online va furniza clientilor sai, gratuit, seria Harry Potter

Prin Digi Online nu sunt oferite filme

În mod normal cei de la RCS & RDS nu oferă filme prin DIGI Online pentru că totul e gratuit pentru clienți, iar licențierea de conținut pe care să-l transmită acolo nu e tocmai ieftină în acest moment.

RCS & RDS a surprins cu această decizie pentru că seria Harry Potter nu e tocmai ieftin de licențiat, dar este foarte iubită nu doar de către copii, ci și de către foarte mulți adulți, astfel că foarte multă lume o poate urmări acum. RCS & RDS permite si activarea foarte rapida a DIGI Online direct din website-ul sau, pentru toti cei care au acolo un cont de client, astfel ca in doar cateva minute aveti ocazia de a va bucura de toata seria Harry Potter.

RCS & RDS nu a mai oferit până acum Harry Potter

Compania RCS & RDS nu a oferit doar Harry Potter până acum prin platforma DIGI Online, ci și multe alte filme. Pe de alta parte, exista destule posturi de televiziune care sunt disponibile pentru cei care au DIGI Online activ acum, astfel că puteți urmări acolo o sumedenie de seriale, și chiar filme, pe care RCS & RDS le propune clienților săi, totul 100% gratuit.

Nu în ultimul rând, RCS & RDS a oferit întotdeauna gratuit DIGI Online, nu va restricționa accesul la platforma, însă Harry Potter nu va fi acolo pentru totdeauna, astfel că dacă ați vrut vreodata să o vedeți, acum puteți să profitati de asta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI