Răzvan Simion, șocat de Ramona Olaru la Neatza: ‘Bă, ce bună e asta’

Răzvan Simion, șocat de Ramona Olaru la Neatza: ‘Bă, ce bună e asta’
Razvan Simion, socat de Ramona Olaru la Neatza ‘Ba, ce buna e asta’

Emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, difuzată la Antena 1, oferă multe informații utile, dar și momente amuzante în direct. Răzvan Simion, Dani Oțil și Ramona Olaru fac un trio formidabil. Zilnic, între celebrele vedete TV au loc replici savuroase, care mai de care mai surprinzătoare. Cea mai recentă discuție l-a șocat pe fostul iubit al Lidiei Buble. Ce a putut spune Ramona în direct.

Răzvan Simion, surprins total de Ramona Olaru. Ce a putut să spună în emisiune

Toată lumea știe că frumoasa asistentă TV de la Neatza nu prea are noroc în dragoste. După un mariaj eșuat și o relație destrămată, Ramona Olaru încă mai caută bărbatul perfect. Pe această temă a avut un dialog savuros cu Răzvan Simion, în platoul matinalului de la Antena 1.

Înainte ca vedeta să dezvăluie cum va fi vremea astăzi în România, blondina a început cu o poantă, aluzie la relațiile imperfecte pe care le-a avut până acum.

„Ramona: Spune-mi cum e toamna asta, ca la vară să îți fac vânt…

Răzvan Simion: Vai, ce bună e asta, bravooo” (moment în care a aplaudat).

Remarca făcută de celebrul moderator TV a pus-o în dificultate pe blondină

Celebrul prezentator TV a venit și el cu o glumă. Frumoasa lui colegă de platou nu se aștepta la această remarcă, așa că s-a emoționant.

„Femeia e ca o grenadă. Îi scoți inelul și detonează.”

Ramona: Ai, măi…

Răzvan Simion: De fapt, tu știi asta

Ramona: Aoleu, nu este adevărat!

Răzvan: Cum nu? Te-ai emoționat, nu trebuia.

Ramona: Nu am luat nimic, asta este problema. Am rămas fără nimic

Răzvan: Păi da, dar tu ești o grenadă defensivă.”, a fost schimbul de replici între Răzvan Simion și Ramona Olaru, în cadrul ediției „Neatza cu Răzvan și Dani” de marți, 28 septembrie.

Asistenta TV nu are noroc în dragoste

Deși nu s-a afișat cu niciun bărbat în public, în ultimul timp, asta nu înseamnă că asistenta de la Neatza duce lipsă de pretendenți.

”Ramona: S-a format o coadă la ușa mea (n.red. de pretendenți), dar parca nu e ce trebuie, nu m-am putut conecta emoțional. Să facem un anunț ca să stea cineva cu mine în pandemie, în carantină.

Dani: În trecut, am făcut casting ca să iau pe cineva cu mine la schi. Mi-au scris măicuțe, neveste, toate categoriile. Și nu puteai să te uiți pe Facebook la profilul lor, primeai doar niște poze pe mail. Mințeau în pozele alea…”, a fost dialogul dintre Ramona și Dani Oțil, în ediția din 24 septembrie a emisiunii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI