Răzvan Simion și Lidia Buble, decizie uriașă după ce s-au revăzut. Ce se întâmplă acum între ei

Răzvan Simion și Lidia Buble, decizie uriașă după ce s-au revăzut. Ce se întâmplă acum între ei

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au întâlnit recent și nu ar fi fost vorba doar despre un proiect muzical. S-au împăcat cei doi de o săptămână? Anunțul bombă a fost făcut chiar de prietenii acestora.

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au revăzut după două luni

La două luni de la despărțire, Lidia Buble și Răzvan Simion s-au revăzut. Plin de emoții a fost momentul dar surpiza abia acum urmează: s-au împăcat aceștia acum o săptămână? Întâlnirea a avut loc chiar la filmările noului videoclip al cântăreței, cei doi colaborând pe plan muzical de ani buni.

Vestea despărțirii a cutremurat showbiz-ul romanesc, iar decizia de a o lua pe drumuri diferite după cinci ani de iubire nebună a fost comentată de toată lumea. Mai exact, acum o lună, prezentatorul TV anunța oficial separarea de Lidia Buble, printr-un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțîn dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m am iubit prea puțîn în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac.

Au fost ani în care m am ferit de iubire că de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit“, scria Răzvan pe Instagram.

S-au împăcat cei doi acum o săptămână?

Ambii au fost extrem de emoționanți când s-au văzut, din nou, față în față, dar cu toate acestea au încercat să se comporte ca două persoane mature, purtând o conversație lipsită de tensiuni, ba chiar glumind unul cu celălalt.

„Din câte știm noi, nu se mai văzuseră de vreo două luni. Ei sunt despărțiți cu mult timp înainte să anunțe Răzvan. Mesajul ăla a fost postat numai atunci când el a fost convins că nu mai este nimic de făcut, că povestea lor s-a terminat.

Da, Răzvan a fost la filmări, ceea ce este normal, ținând cont că el este implicat în proiectele ei de mai bine de cinci ani. A fost un moment ciudat pentru toată lumea, vă dați seama. Amândoi erau emoționați, însă s-au purtat ca două persoane civilizate. S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toți“, au declarat surse pentru Playtech.

Cu toate acestea, părerile sunt împărțite chiar și în cercul de prieteni al vedetelor. Surse din anturajul lor susțin că cei doi se iubesc mult, iar de câteva zile au început să se înțeleagă mai bine, părând că s-ar regăsi și vor să-și mai acorde o șansă.

„În cazul lor, dragostea este mare, este adevărat, și orgoliul. De aceea, le este dificil să facă pașii spre o nouă legătură de suflet rapid. Cu toate acestea, de câteva zile bune, se înțeleg bine, par a se regăsi și au ales să își mai acorde o șansă“, au comentat apropiați ai celor doi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI