Răzvan Simion absentează de la Neatza. Dani Oțil și Florin Ristei l-au luat la mișto la Antena 1

Răzvan Simion absentează de la Neatza. Dani Oțil și Florin Ristei l-au luat la mișto la Antena 1
Razvan Simion lipseste de la Neatza

Răzvan Simion a lipsit de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, ediția din 19 mai 2022. Deși motivul absenței lui Răzvan Simion din platoul emisiunii Neatza nu a fost divulgat de colegii săi, cu toate acestea, nu au lipsit și ironiile la adresa matinalului. Iată ce discuții haioase a generat lipsa lui Răzvan Simion de la Neatza.

Răzvan Simion absentează de la Neatza

Răzvan Simion a absentat azi de la emisiunea de la Antena 1, motiv pentru care Florin Ristei s-a aflat în platoul emisiunii încă de la ora 8.00. Lipsa matinalului a generat discuții în platoul de la Neatza, iar Dani Oțil a profitat de ocazie ca să-și ironizeze colegul, chiar și în absența sa, încercând să-i imite gesturile și vorbele, fapt care a generat râsete în direct.

„Dani: Astăzi Răzvan este scuzat, Ristei s-a trezit mai devreme.

Ristei: Răzvan a plecat cu avionul.

Dani: Cum face Răzvan turul din platou?

Ristei: Acum trebuie să îți freci ușor mâinile și să spui câteva vorbe de duh. Treci prin spatele Ramonei și o atingi ușor, pe umăr!

Dani către Ramona: Te atinge Răzvan? Aoleu!

Ramona: Da, mă atinge, dar nu mereu.”

Cum colegii lui Răzvan Simion nu au divulgat motivul absenței acestuia de la emisiune, nu se știe nici când va reveni matinalul în direct. Însă, cel mai probabil, atunci când când Răzvan Simion va reveni la Neatza va da detalii despre călătoria sa cu avionul, atât destinația cât și scopul vizitei.

Răzvan Simion călătorește des

De altfel, se știe faptul că Răzvan Simion preferă călătoriile, însoțit fiind de iubita sa, Daliana Răducan, de meserie arhitect. Cei doi formează un cuplu din vara anului 2020, la scurt timp după ce matinalul s-a despărțit de artista Lidia Buble, cu care a avut o relație de cinci ani. Răzvan Simion și Daliana Răducan formează un cuplu sudat, matinalul prezentându-i iubitei sale copiii pe care îi are din căsnicia cu fosta soție, Diana.

Răzvan Simion, discret în ce privește partea sentimentală, a vorbit deschis într-un podcast mai vechi al lui Damian Drăghici. El a povestit despre relația pe care o are cu Daliana Răducan.

„Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion în podcastul respectiv.