Răzvan Simion a făcut mișto de Raluca Turcan. Ce altă gafă colosală a observat, după ce ea i-a urat la mulți ani baronului von Brukenthal

Răzvan Simion a făcut mișto de Raluca Turcan. Ce altă gafă colosală a observat, după ce ea i-a urat la mulți ani baronului von Brukenthal
Raluca Turcan. luată în derâdere de Răzvan Simion. Detaliul observat de prezentator după urarea oficialului pentru celebrul baron?

Telespectatorii ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ au râs copios de la prima oră. Răzvan Simion a luat-o în derâdere pe Raluca Turcan în urma postării sale care a făcut înconjurul internetului. Ce a făcut aceasta după ce i-a urat la mulți ani baronului?

Raluca Turcan, ironizată de Răzvan Simion. Detaliul observat după ce i-a urat la mulți ani baronului

Recenta postare a Ralucăi Turcan i-a surpris pe unii, pe alții i-a șocat, iar câtorva le-a dat motiv de râs. Valul de ironii a făcut-o pe aceasta să editeze postarea și să renunțe la urare, dar era deja mult prea târziu. Mesajul său a devenit viral și a fost discutat foarte pe scurt chiar și în ediția de azi a emisiunii ‘Neatza cu Răzvan și Dani’.

Răzvan Simion a fost cel care a adus în prim-plan urarea neobișnuită făcută de Turcan, cu mențiunea că la final oficialul chiar și-a dat singur like la cele scrise. Toată lumea aflată în platoul de la Antena 1 a început să râdă în hohote în urma gafei făcute de ministru.

“Să-i urăm și noi la mulți ani baronului von Brukenthal. Cea mai tare fază este că și-a dat like la propria postare. Denotă o ‘lipsă’ asta”
Răzvan Simion (Sursa: Neatza cu Răzvan și Dani)

Mihai Tudose a taxat-o fără milă

Fostul premier al Partidului Social Democrat a luat-o în râs puternic pe Raluca Turcan după ce ministrul i-a urat ‘la mulți ani’ baronului Brukenthal, în ziua aniversării acestuia de 300 de ani. Mihai Tudose și-a început mesajul cu: ‘Atunci când ești prost de mic…când te faci mare doar te joci!’

„O mai țineți minte pe ”doamna” care avea dificultăți majore în a-și aduce aminte ce vârstă are? Oscilând între 27 și aproape 40… Dar pe autoarea lu’: să-nu-ne-culcăm-vii-și-să-ne-trezim-morți? Daaaaaa! Raluuuuca Turcan!!! Noul val PNL!

Lovește din nou: îi urează la mulți ani baronului von Brukenthal! Faptul că omu’ a murit acum peste 200 de ani este doar un amănunt… (…) Ăștia care nu au aflat încă faptul că nu se spune la mulți ani unei persoane decedate… ne conduc!!!”
Mihai Tudose (Sursa: Facebook.com)

Replica și explicațiile ministrului Muncii

  • Replică pentru Mihai Tudose

„Cât despre baronii PSD cu 4 clase și doctorate furate și care acum simt din nou nevoia sa se dea deștepți, să nu se panicheze, ca vor avea și ei muzeul lor: Muzeul Jilava! Lor, La Mulți Ani cu executare!”

  • Explicație

„Prin acel “La Mulți Ani” de 15 ianuarie, marcăm în fiecare an ziua de naștere a marelui poet. Similar, astăzi, 26 iulie 2021, marcăm 300 de ani de la nașterea baronului Samuel von Brukenthal. La nivel local, moștenirea culturală lăsată de Samuel von Brukenthal va dăinui și ea reprezintă și va continua să reprezinte un motiv de mândrie pentru Sibiu, pentru sibieni și pentru toți oamenii educați din România”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI