Războiul terifiant care s-ar putea produce în 2023. Previziunea sumbră făcută de Nostradamus

Războiul terifiant care s-ar putea produce în 2023. Previziunea sumbră făcută de Nostradamus
Războiul care ar putea avea loc în 2023

Filozoful de origine franceză Nostradamus a publicat o serie de profeții îngrijorătoare care fac referință la viitor și la Al Treilea Război Mondial care, după spusele profetului, ar urma să aibă loc în anul 2023.

Nostradamus prezice un război în anul 2023

Din cauza conflictului dintre Rusia și Ucraina, situația ar putea escalada foarte repede, iar un nou mare război ar urma să aibă loc în viitorul apropiat, prezice filozoful și profetul francez Michel de Nostradame. Acesta a făcut sute de predicții, evenimente care vor avea loc în viitor, în cartea sa Les Prophéties.

Cartea profetului a fost scrisă în urmă cu 450 de ani, iar o marte parte dintre predicțiile acestuia au fost adevărate. Doar câteva exemple ar fi ascensiunea lui Hitler, modul în care a murit președintele JFK și 9/11, atunci când două avioane au distrus cele două turnuri gemene din America.

Anul acesta, Nostradamus prezice o serie de evenimente cu adevărat devastatoare. Probabil unul dintre cele grave este faptul că, potrivit profetului, anul acesta un asteroid va lovi pământul. De asemenea, multă lume va muri din cauza foametei iar roboții AI vor conduce pământul.

Chiar dacă niciun eveniment din cele menționate mai sus nu s-a întâmplat, chiar dacă mai avem încă nouă luni din acest an, următoarele sale predicții sunt mai grave și devastatoare.

Marele război din 2023

În scrierile sale se regăsește pasajul „În cele șapte luni de Marele Război, oamenii vor muri din cauza răului săvârșit. Rouen, Evreux nu vor cădea”, potrivit unui articol Daily Star. Spusele profetului francez ar putea face referire la Al Treilea Război Mondial, lucru care ar avea la bază conflictul dintre Rusia și Ucraina din prezent, iar pe viitor lucrurilor vor escalada, iar cel de-Al Treilea Război Mondial va avea loc.

Totodată, războiul ar dura doar șapte luni, motiv de „celebrare”, dacă luăm în considerare durata celorlalte două războaie mondiale. Cu toate acestea, tehnologia a avansat, iar Rusia și America dispun de arme nucleare. În cazul în care cele două mari puteri ar recurge la aceste arme, consecințele ar dura mult mai mult de șapte luni.

În acest eveniment, se pare că orașul francez Rouen va fi în siguranță, însă capitala Franței, Parisul, va avea de suferit. În Biblie, „sfârșitul lumii” este de cele mai multe ori asociat cu flăcări, fiind un element important atunci când sfârșitul va veni. Sugerează faptul că din cenușa civilizației va apărea o nouă ordine mondială.