Războiul aprig dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu se mută în sala de judecată. Ce a scos-o din sărite pe fosta asistentă de la Antena 1 EXCLUSIV

Războiul aprig dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu se mută în sala de judecată. Ce a scos-o din sărite pe fosta asistentă de la Antena 1 EXCLUSIV
Mama lui Gabi Badalau tine cu fosta nora

Bianca Drăgușanu îi dă replica Claudiei Pătrășcanu, după ce aceasta a lansat un atac virulent la adresa sa.

Ce se întâmplă între Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu

După o perioadă aparent calmă, a reînceput războiul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, încă soția lui Gabi Bădălău, actualul iubit al blondinei, cu care artista se află în proces de divorț.

Artista a spus, printre altele, că Bianca reprezintă a cincea roată la căruță în viața fiului de milionar, care nu are de gând să o ia vreodată de soție.

În replică, Bianca Drăgușanu a declarat pentru impact.ro că Claudia Pătrășcanu este geloasă de fapt pe faptul că Bădălău o iubește pe ea.

”Nu înțeleg de ce nu mă lasă în pace. Cred că a luat foc de la faptul că Gabi mi-a trimis 1001 de trandafiri. Este frustrată și geloasă pentru că el mă iubește pe mine.

Spune că sunt doar o distracție pentru el, dar această distracție durează de mai bine de opt luni. Brusc, și-a schimbat părerea despre mine. Am mesaje de la ea când mă lăuda și-mi spunea că vrea să ne înțelegem, pentru că poate copiii noștri se vor juca împreună”, ne-a declarat aceasta.

Două procese în instanță

Bianca a mai spus pentru impact.ro că i-a intentat deja un proces, pentru calomnie și denigrare, actualei soții a iubitului său.

”Am pierdut un contract de imagine de 30.000 de euro, în urma denigrării sale. În primul proces, pentru că va mai urma încă unul, pentru cele afirmate recent la adesa mea, mi se pare normal să-i cer daune morale această sumă”, ne-a mai spus aceasta.

”I-a dat procură să plece cu copiii în Dubai”

Cât despre declarația Claudiei Pătrășanu, potrivit căreia mama lui Bădălău nu vrea să o primească pe Bianca la ea acasă, aceasta ne-a spus că cele două femei s-ar fi aliat împotriva sa.

”Motivul e unul simplu. Ea i-a dat procură să plece cu copiii, în vacanță, în Dubai. De aceea s-au aliat, după ce l-a făcut în toate felurile pe Gabi, cum că e drogat și câte și mai câte.”

”Foarte bine face mama lui Gabi că nu-l primește acasă cu asemenea ființă. Sunt și eu mamă de băieți și aș proceda la fel.

I-aș lăsa să se distreze și apoi se trezesc cumva la realitate, își revin, ajung cu picioarele pe pământ. Se vede clar că ea vorbește în numele lui Gabi. Cu ce drept? Cine-i asta de vorbește în dreptul familiei noastre?”, declara recent Claudia penru cancan.ro.

Ce spune Bianca despre motivul renunțării la partaj

Fosta asistentă tv a adăugat și faptul că soția iubitului său are un motiv întemeiat pentru a renunța la partaj, mai precis suma mare pe care aceasta ar trebui să o achite ca și taxă de timbru, înainte de terminarea procesului, în cazul în care ar merge până la capăt cu partajul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI