Război total între Connect-R și Alex Velea. Ce s-a întâmplat acum între cei doi EXCLUSIV

Război total între Connect-R și Alex Velea. Ce s-a întâmplat acum între cei doi EXCLUSIV
Connect-R si Alex Velea, la cutite

Connect-R și Alex Velea sunt departe de a se împăca și a reveni la sentimente mai bune. Chiar dacă, public, nu se mai atacă, cei doi își exprimă nemulțumirile în rândul prietenilor, vizavi de celălalt. Mai mut, Connect-R reîncearcă să readucă în actualitate, la concerte, hit-ul „Dragostea dispare”, care a constituit mărul discordiei între cei doi.

Război total între Connect-R și Alex Velea

Cândva prieteni nedespărțiți, și pe scenă și-n viața personală, Alex Velea și Connect-R au ajuns la cuțite, „mărul discordiei” constituindu-l piesa „Dragostea dispare”, care s-a bucurat în anul 2008 de un succes colosal, fiind prima la acea vreme care aduna pe youtube peste un million de vizualizări.

Interpretul hit-ului „Vara nu dorm” a fost deranjat de faptul că lumea asocia melodia lui cu Alex Velea, motiv pentru care se pare că nu l-a iertat pe iubitul Antoniei nici până în ziua de astăzi. În prezent, la ani distanță, Connect R se oferă să cânte la concerte piesa cu pricina, mai nou, cu Mario Fresh, nimeni altul decât „fiul adoptat”, iar apoi renegat de Velea. De altfel, cei doi au scos, în urmă cu câteva luni, și o piesă împreună și colaborează, se pare, foarte bine.

Ce acuze își aduc

Potrivit apropiaților, lui Velea nu i-a picat prea bine această colaborare, și planurile lui Connect R, care încearcă să readucă hit-ul cu pricina în actualitate. Iubitul Antoniei se plânge prietenilor că fostul său partener de scenă, alături de care a cunoscut mari succese, a încercat tot timpul să-i copieze stilul și mișcările.

De partea cealaltă, Connect-R le povestește apropiaților că el este cel care l-a ajutat pe Velea să ajungă unul dintre cei mai cunoscuți artiști autohtoni și că acesta ar fi invidios pe colaborările lui actuale.

„Se supără din orice. Am auzit că-l deranja și dacă uneori îl mai imitam, în glumă, așa cum fac și cu alți artiști”, le-a mai spus acesta amicilor.

„Suntem total diferiți”

Recent, într-o emisiune tv, Connect-R a ținut să lămurească motivul pentru care a întrerupt orice colaborare cu Alex Velea.

„Faptul că ne-am separat e pentru că, la momentul ăla, viziunile asupra carierelor noastre erau ușor diferite. Cert e că, în prezent, ne despart atât de multe lucruri, încât nu cred că mai putem avea o relație de prietenie, și mă refer atât la viziunea fiecăruia asupra meseriei pe care o avem, cât și asupra vieții, în general, și a principiilor fiecăruia. Cred că suntem total diferiți”, explica, Connect-R, artistul care a lansat, zilele trecute, o nouă piesă, de data aceasta cu Alina Eremia.

Nemulțumit de silul lui Velea

Connect-R s-a arătat în urmă cu câteva luni nemulțumit și de stilul de muzică al lui Velea și de faptul că fostul lui prieten nu ar scoate piese de calitate. Ba chiar, artistul a lansat și o piesă, iar fanii sunt siguri că în melodie el ar vorbi chiar despre Alex Velea, deși cântărețul nu a infirmat sau confirmat până acum ipoteza.

”Tocmai mi-a zis că sunt inspirația lui și că mă consideră cel mai bun artist al generației noastre, în afară de trapanele. A fost un compliment frumos, e tovarășul meu, îți dai seama. Dar n-am înțeles ce sens mai avea remarca cu trapanele.

Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră, că a luat formula mea de scenă, doar că nu-i place partea asta cu manele. Într-un fel, cred că ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta.”, spunea , la rându-i, Alex Velea.