06 dec. 2021 | 20:51

Răsturnare de situație pentru fata lui Irinel Columbeanu. Meseria pe care și-a ales-o Irina EXCLUSIV

Monden
Răsturnare de situație pentru fata lui Irinel Columbeanu. Meseria pe care și-a ales-o Irina EXCLUSIV
Ce meserie și-a ales Irina Columbeanu?

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu se pregătește să devină avocată și susține, în prezent, mai multe simulări de procese. În urmă cu câțiva ani, aceasta își dorea să devină medic, dar se pare că planurile sale de viitor s-au schimbat. Irina nu mai este atât de preocupată de domeniul artistic, chiar dacă a cochetat cândva și cu actoria, pe când locuia la vila din Izvorani a tatălui său.

Ce vrea să devină Irina Columbeanu: se pregătește în America pentru asta

Irina Columbeanu trăiește de câțiva ani visul american, alături de mama sa, peste Ocean. Chiar dacă nu duce lipsă de nimic în vila de lux din Malibu, în care locuiește împreună cu Monica, dar și cu Mr. Pink și fiul acestuia, Anthony, fiica lui Irinel Columbeanu nu a renunțat la visul său, de a deveni cineva în viață, fără ajutorul părinților săi celebri. Irina este una dintre cele mai bune eleve ale colegiului unde a fost admisă din vara acestui an și se pregătește să devină avocat.

„În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat”, a declarat Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

  • Scrie o carte în limba engleză

Fostul om de afaceri ne-a mai spus că dat fiind acest program și activvitățile pe care le are în America, Irina a făcut o pauză cu cartea la care scrie.

„Nu cunosc ce scrie Irina, o voi citi cu interes când o să o termine, nu am încercat să aflu. Fiind și eu autor, știu cum e. Nici ea nu-mi cere mie sfaturi, nici eu ei. Orice autor, nu vrea să dezvăluie nimic, până nu apare. În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau”, a adăugat acesta.

Inovatia lui Irinel din pandemie

La rându-i, Irinel Columbeanu își va lansa cartea, intitulată „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, la care a muncit aproximativ un an de zile, pe data de 15 decembrie.

Primul său volum va conține, în paginile sale, și un cod QR, ca la certificatul verde, iar scanarea acestuia va permite cititorului să vadă prin intermediul telefonului un filmuleț despre un pasaj din volumul său, mai precis aventura din America a lui Irinel și prima sa iubită celebră, Romanița Iovan, acolo unde cei doi au fost însoțiți și de părinții acestuia.

”Acest volum va fi prima carte diferită, în care se folosește o nouă o idee care mie mi-a venit grație pandemiei, care a generat necesitatea de a fi controlat certificatul verde.

Am fost curios să văd cum se controlează veridicitatea unor informații, pe baza codului QR care e citit de orice body-guard, cu aproape orice cameră. Îl scanează și sare direct pe site-ul care trebuie.

Niște oameni care nu au mare instructaj în IT, pot verifica ceva. Astfel, acest cod QR va fi la îndemâna oricui va vrea să citească volumul tipărit. Este vorba despre un acces în mediu digital, posibil printr-un cod qr, care se va tipări în paginile cărții”, a declarat Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de 5.000 de lei
Capital.ro
Doctor Cezar dezvăluie adevărul despre mitul celor 10.000 de paşi: "Trebuie să acționăm și celelalte lanțuri kinetice"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro