Răsturnare de situație! Menajera lui Alex Bodi, reacție despre bătăile încasate de Bianca Drăgușanu

Ce spune menajera lui Alex Bodi despre bataile pe care i le dadea Biancai Dragusanu

Ziua și scandalul pentru Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Răsturnare de situație! Menajera afaceristului a avut o reacție șocantă despre bătăile încasate de Bianca Drăgușanu. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi.

Menajera lui Alex Bodi, reacție despre bătăile încasate de Bianca Drăgușanu

Chiar dacă s-au despărțit oficial, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi încă sunt relaționați, într-un fel sau altul. Faimosul designer și omul de afaceri au divorțat după o povestea tumultoasă de dragoste care a ținut publicul din România cu sufletul la gură timp de trei ani de zile. Noi detalii ies la iveală despre scandalul bătăilor primite de Bianca Drăgușanu de la fostul ei soț.

După ce fosta asistentă TV a făcut publice o serie de fotografii în care apărea cu fața tumefiată, din cauza loviturilor primite de la fostul ei partener de viață, menajera lui Alex Bodi a dezvăluit adevărul din spatele spuselor celebrului designer. Femeia a declarat pentru Antena Stars că ea nu l-a văzut pe omul de afaceri să fi ridicat mâna asupra Biancăi Drăgușanu, deși a recunoscut că între cei doi soți exista, într-adevăr, multă tensiune.

„Realitatea e cu totul alta. Nu am ajutat-o nici să evadeze, nu am văzut bătăi. Eu nu am văzut-o să o bată. De față cu mine, nu. Ei au venit împreună și s-au auzit ceva discuții, dar nicidecum bătăi. Eu nu am văzut bătăi. Au venit împreună de undeva ei doi. Nu știu dacă era o atmosferă tensionată, pentru că eu având treabă nu am stat să mă uit la ei. M-au salutat și mi-am văzut de treabă în continuare”, a declarat menajera lui Alex Bodi, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

De ce se certau Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

Declarațiile femeii nu s-au oprit aici. Reporterii Antena Stars au întrebat-o pe femeie dacă a observat urme sau vânătăi pe trupul fostului manechin. Femeia a declarat că atât Alex Bodi cât și Bianca Drăgușanu sunt firi vulcanice, temperamentale, acesta fiind motivul pentru care întotdeauna ajungeau la discuții aprinse, în contradictoriu.

„Nu m-am uitat să văd dacă are urme sau nu are Bianca, doar au auzit apoi discuții. Într-adevăr, am ieșit, am văzut că sunt discuții mai aprinse și mi-am văzut în continuare de treabă. Nu știu în ce constau discuțiile. Ceartă ca între îndrăgostiți, asta era, gelozii… Acesta era motivul. Nu am auzit nicio palmă și niciun pumn.

Pe mine mă deranja contextul discuțiilor, că se discuta puțin mai aprins și mai vulgar. Amândoi… mai mult pe ea o auzeam. Bianca era destul de nervoasă și de recalcitrantă”, a adăugat menajera afaceristului Alex Bodi pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI