Răsturnare de situație în Rusia. Putin primește lovitura de grație: ‘Va fi înlăturat’

Răsturnare de situație în Rusia. Putin primește lovitura de grație: ‘Va fi înlăturat’

Lovitură uriașă pentru Vladimir Putin! Președintele Rusiei are parte de o situație la care cel mai probabil nu s-a așteptat. O persoană importantă susține că liderul de la Kremlin este foarte bolnav, iar unii oameni acționează deja pentru înlăturarea sa din funcție în aceste momente. Kiril Budanov spune că „războiul cu Rusia va atinge un punct de cotitură la jumătatea lunii august și se va termina până la sfârșitul anului”. Sky News notează că este „cea mai precisă și optimistă predicție a unui înalt oficial ucrainean de până acum”.

Lovitură uriașă pentru Vladimir Putin: ce se întâmplă?

Șeful Serviciului de Informații Militare (GUR) din Ucraina. spune că „războiul cu Rusia va atinge un punct de cotitură la jumătatea lunii august și se va termina până la sfârșitul anului”.

Sky News notează că este „cea mai precisă și optimistă predicție a unui înalt oficial ucrainean de până acum”. Acesta a mărturisit că punctul de cotitură va fi chiar de la jumătatea lunii august.

Multe lupte se vor încheia la finele acestui an, iar puterea ucraineană va fi restaurată pe teritoriile care s-au pierdut. De asemenea, Rusia suferă și ea pierderi uriașe în timpul acesta.

„Punctul de cotitură va fi în a doua parte a lunii august. Majoritatea luptelor active se vor fi încheia până la sfârșitul acestui an. Ca urmare, vom putea reinstaura puterea ucraineană în teritoriile noastre pe care le-am pierdut, inclusiv Donbas și Crimeea”, a declarat șeful Direcţiei Principale de Informaţii Militare a Ministerului Apărării din Ucraina.

„Tactica Rusiei nu s-a schimbat, în ciuda deplasării acesteia către est”, spune Budanov, iar „Rusia suferă pierderi uriașe”. Oficial nu a fost surprins de eșecurile Rusiei în război; „Știm totul despre inamicul nostru. Știm despre planurile lor aproape pe măsură ce sunt făcute”.

Lovitură dură pentru Vladimir Putin
Vladimir Vladimirovici Putin

„Este deja în desfășurare în Rusia”

Budanov nu detaliază ce înseamnă „punct de cotitură”, însă el a vorbit despre „o lovitură de stat pentru înlăturarea lui Vladimir Putin”, care „este deja în desfășurare în Rusia”. Șeful Informațiilor Militare insistă că liderul rus este grav bolnav de cancer.

Cu toate astea, se crede că starea sa de sănătate precară este doar un zvon, conform mărturiilor altor persoane publice apropiate de Putin.

Potrivit Sky News, revista New Lines a relatat că a obținut o înregistrare audio cu un oligarh apropiat de Kremlin, iar acesta îl descrie pe președinte drept „foarte bolnav,, de cancer de sânge”. Mulți dintre oamenii din cercul său restrâns au negat asta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI