Răsturnare de situație în cazul Caracal. Cum ar putea scăpa Gheorghe Dincă. Anchetatorii, greșeli de începători

Răsturnare de situație în cazul Caracal! Gheorghe Dincă ar putea scăpa din închisoare

Cazul Caracal pare că nu-și găsește nicio rezolvare! Mai mult decât atât, avocatul familiei Luizei Melencu a mărturisit faptul că lucrurile se complică mai tare pe zi ce trece. FBI a adus în prim-plan niște descoperiri uimitoare, dezvăluiri care indică de ce Dincă nu poate fi trimis în judecată.

Răsturnare de situație în cazul Caracal! Dincă ar putea să scape

Gheorghe Dincă ar putea scăpa basma curată! Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a susținut că inculpatul nu poate fi trimis în judecată și că la FBI s-au trimis niște rămășițe aproape nesemnificative, din care nu se poate exrage ADN. De asemenea, cu toate că au fost indicate multe rămășițe, resturile nu puteau indicat celule suficiente pentru a putea să se vadă dacă aparțin unui om sau unei alte specii. Din păcate, pe cât părea că deja celebrul caz ar prinde în sfârșit un fir al evenimentelor, pe atât se adâncesc lucrurile. Specialișii nu au avut la îndemână multe lucruri, mai ales pentru că procurorii nu le-au permis nici să pună întrebări, conform sursei citate.

„Procurorii nu mi-au permis să pun întrebări încuietoare pentru acești specialiști, indicându-mi că dacă vreau întrebări amănunțite să îi întreb în dosarul în care sunt făptuitori. A fost un impediment, nu am putut să întreb dacă INML are acreditare legală și internațională obligatorie. Și credeți-mă că nu le au pe toate! Dacă tragem linie, pentru că judecătorii vor avea nevoie și de opinia specialiștilor, când vor află că nu au putut scoate cromozomii, ce să mai ne ducem să spunem că sunt ale Luizei sau Alexandrei?”
Tonel Pop

Răsturnare de situație în cazul Caracal! Gheorghe Dincă ar putea să scape
Răsturnare de situație în cazul Caracal! Gheorghe Dincă ar putea să scape

„Parfumul fetelor i-au stârnit dorințe sexuale și criminale”

Avocatul familiei Melencu a susțiut că Gheorghe Dincă nu poate fi trimis în judecată pentru nicio faptă chiar și recunoscută de acesta. Din păcate, se pare că procurorii se țin scai de declarațiile inculpatului, cu toate că ipotezele sunt aberante, logica lasă de dorit, iar legile chimiei sunt de mult date peste cap.

„Nu cred că poate fi trimis în judecată pentru niciuna din presupusele fapte. Lucrurile par că s-au complicat și mai mult pentru anchetatorii care țin cu dinții de ceea ce spune Dincă, cu toate că e o ipoteză aberantă logic, juridic, răstoarnă pe dos legile fizicii, chimiei, apa este uscată și nu știu ce se mai poate inventă că să picăm pe schema lui Dincă în care din greșeală a dat o palmă, ambele au murit în același mod, e un băiat bun dar le-a fost milă și parfumul fețelor i-au stârnit dorințe sexuale și criminale”
Tonel Pop

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI