Răsturnare de situație în cazul accidentului din Pantelimon. Cine se afla la volan înainte de tragedie, camerele video i-au dat de gol

de: Ionuț Vieru
31 07. 2024

Noi informații cruciale apar în legătură cu accidentul fatal din Pantelimon, unde un tânăr de 17 ani a ucis un băiat de 9 ani și a rănit grav o fetiță de 7 ani.

Ce s-a întâmplat cu doar câteva momente înainte de tragedie

Ies la iveală noi informații despre tragedia din parcul Pantelimon din București. O cameră de bord a unei mașini a surprins mașina cu doar câteva minute înainte de a fi implicată în accidentul cumplit.

În imagini putem observa că autoturismul era condus de tânărul de 19 ani, iar pe locul din dreapta se afla prietenul lui, de 17 ani. Cei doi se plimbau în parcarea exterioară a parcului, iar la un moment dat au făcut schimb de locuri.

Totul s-a întâmplat cu doar câteva minute înainte de tragedie, o decizie de moment care a dus la un accident fatal. Din momentul în care au făcut schimb de locuri până la impact au trecut doar câteva minute.

După tragedie, cei doi tineri au fugit de la locul accidentul, dar s-au predat la poliție mai târziu.

Tânărul de 17 ani, care se afla la volanul autoturismului în timp ce s-a petrecut accidentul, a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Fetița de 7 ani a fost detubată și este conștientă

Fetița de doar 7 ani se afla într-o stare foarte gravă în momentul în care au venit echipele de intervenție la locul accidentului. Din nefericire, fratele ei de 9 ani a decedat.

Piciorul copilei a fost strivit în accident, iar medicii reușiseră replantarea, după o operați de 9 ore. Cu toate acestea, ulterior au apărut mai multe complicații care îi puneau viața în pericol, motiv pentru care medicii au fost nevoiți să-i amputeze piciorul.

Acum, cea mică a fost detubată, dar încă se află la terapie intensivă în stare gravă.