09 feb. 2022 | 19:00

Răsturnare de situație! Cum se înțeleg Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, la aproape 3 ani de la despărțire EXCLUSIV

EXCLUSIV
Răsturnare de situație! Cum se înțeleg Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, la aproape 3 ani de la despărțire EXCLUSIV
Rasturnare de situatie Cum se inteleg Claudia Patrascanu si Gabi Badalau, la aproape 3 ani de la despartire.

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a finalizat, însă aceștia încearcă să păstreze o relație civilizată de dragul copiilor pe care îi au împreună. Frumoasa artistă este o mămică dedicată, așa că face tot ce poate pentru ca micuții ei să aibă parte de tot ce este mai bun.

Cum se înțeleg Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu este o mămică extrem de atentă la nevoile copiilor pe care îi are cu Gabi Bădălău. Cei doi încearcă să păstreze o relație civilizată pentru ca micuții lor să fie protejați de orice. Atunci când vine vorba despre divorț, acesta se află în același stadiu.

„Suntem în relații ok, încercăm să păstrăm o relație civilizată pentru copii. Suntem în același stadiu, „nedivorțați”.”, a declarat Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Ce își dorește

Îndrăgita artistă speră să aibă parte de sănătate. Aceasta s-a decis să îl lase pe Dumnezeu să le așeze pe toate, mai ales pentru că unele lucruri nu țin de ea:

„Vreau să fim sănătoși eu și copiii, așa îmi doresc. În acest moment vreau sănătate și să îl las pe Dumnezeu să hotărască. Degeaba grăbești lucrurile când nu ține de tine neapărat. Aproape zilnic mă întreabă lumea: „Când?”.

Nu găsesc de multe ori răspuns la întrebare, stadiul este același. Depinde de termene. Nu ar mai fi foarte mult, dar există câteva termene, lucruri care trebuie să fie respectate.”, ne-a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu, o mămică dedicată

Vedeta se află mereu în preajma copiilor săi, pe care îi consideră ca fiind cei mai importanți din viața ei. Claudia Pătrășcanu consideră că nevoile micuților trebuie să fie puse pe primul loc de fiecare dată:

„Eu mi-am dorit copii, îi divinizez, sunt prioritatea noastră cea mai importantă în viață, restul vine după ei. Este normal să fiu dedicată, când îți dorești copii ai grijă să îți pui tot sufletul. Ei sunt prioritatea mea, apoi urmează alte lucruri în viață.”

„Trebuie să existe maturitate și toleranță din ambele părți”

Apele s-au liniștit în ultima perioadă, mai ales pentru că Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt dedicați atunci când vine vorba despre viața copiilor pe care îi au împreună. Frumoasa artistă consideră că o relație civilizată între doi foști parteneri trebuie să fie tratată cu maturitate și toleranță:

„Încercăm să păstrăm o relație civilizată, facem tot posibilul. Nu este simplu și ușor după tot ce s-a întâmplat, dar din ambele părți încercăm să fie bine pentru copii.

Există numeroase cupluri divorțate care au rămas în relații civilizate pentru copii, la un moment dat o să se înțeleagă acest lucru. Trebuie să existe maturitate și toleranță din ambele părți.”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Există viață după divorț? Ce spune Claudia Pătrășcanu despre acest aspect

Multe persoane se întreabă dacă există viață după divorț, iar Claudia Pătrășcanu este sigură de acest aspect. Vedeta consideră că orice problemă poate să fie tratată cu maturitate. De asemenea, sentimentele copiilor trebuie să fie puse pe primul loc atunci când vine vorba de o despărțire.

„Bineînțeles, există viață după divorț. Eu merg pe ideea că toți oamenii maturi își pot reface viața, uită, trec de perioadă, de sentimente, se refac. Când sunt copii la mijloc trebuie să existe mai multă grijă, ei sunt extrem de importanți. Sentimentele lor sunt sensibile, pure, copiii își iubesc părinții în mod egal.

Nu este vorba de noi, este vorba de ei. Trebuie să existe și înțelegere. Cred că, la un moment dat, din partea amândurora o să existe înțelepciune pentru a rămâne într-o relație civilizată. Așa îmi doresc.”, a punctat aceasta.

Claudia Pătrășcanu, optimistă cu privire la viitor

Claudia Pătrășcanu nu își dorește să trăiască în trecut, ci așteaptă bucuroasă viitorul. Vedeta consideră că o gândire pozitivă îi poate ajuta pe toți oamenii atunci când vine vorba despre clipele frumoase:

„Nu ne mai întoarcem în timp, nu mai vreau să trăiesc în ce a fost. Vreau să trăiesc prezentul și ce mă așteaptă de acum înainte. Totul depinde de ce ne croim în viață. Există o vorbă: „Ești ceea ce ești prin ceea ce gândești”. Dacă gândim pozitiv ne atragem și lucruri frumoase.”

Cum arată o zi din viața ei

Vedeta are un program plin. Claudia Pătrășcanu se trezește în fiecare zi de dimineață pentru a se pregăti și a duce copiii la școală. Ulterior, aceasta se ocupă de treburile casnice. Artista se bucură de orice clipă pe care o petrece în preajma micuților săi:

„Mă trezesc la 6 dimineața, mă pregătesc eu, apoi am grijă ca micuții să aibă pregătit tot ce ține de școală. Îi trezesc, îi duc la școală, vin acasă și gătesc, fac treburi casnice și cumpărături. La ora 14:30 trebuie să îi iau de la școală, petrec cu ei, timpul trece repede.

Viața mea este dedicată lor în totalitate, nu mă plâng, îmi place, asta mi-am dorit. Nu vreau să știu cum e fără copii. Ei sunt viața mea, aerul meu. Am timp și pentru mine când ei sunt la tatăl lor, dar atunci nu știu ce să fac mai întâi.”

PlaySport
Ireal! Uriașul Gațu a divorțat la 78 de ani și s-a cuplat cu menajera, mai tânără cu 25 de ani: Cum arată femeia care i-a luat mințile campionului mondial
Ego.ro
Larisa Popa a încins internetul! E din ce în ce mai îndrăzneață. Ireal cum s-a putut fotografia
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Cancan.ro
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
A fost lovit o dată în față și a murit. Un bărbat din Ploiești a fost ucis după ce și-a parcat mașina
Romania TV
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
Capital.ro
Noua regulă de pe 31 MARTIE. Este absolut OBLIGATORIU pentru milioane de români care călătoresc
EVZ.ro
Vine vara! Vreme de plajă în multe zone ale țării
Adevarul
Marele baraj din Valea Jiului, investiția care a ajuns atracție turistică, dar nu va fi terminată niciodată FOTO
BZI.ro
Scandal cât casa la Gașca Zurli: Angajații Mirelei Retegan aveau salarii mizerabile!
Spynews.ro
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Libertatea.ro
Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
Redactia.ro
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Digisport.ro
11.000 de soldați români, trimiși la moarte sigură de un general rus: „Nu am crezut că sunteți atât de proști!” Povestea terifiantă a bătăliei de la Oarba de Mureș
Click.ro
Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă
Viva.ro
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Digi24
Putin avertizează că Rusia va doborî toate avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt folosite din țări terțe, ele devin ținte legitime
Digi24
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit! Ea și sora ei vor să devină mame
Unica.ro
Scandalul puilor vopsiți. Ce ascund autoritățile
EVZ.ro
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
Spynews
CARNEA DE PUI din magazine. Anunțul venit de la cel mai înalt nivel: Să fie foarte clar
Capital.ro
Aurul negru! Beneficiile pe care le ai dacă găsești rezerve de petrol și gaze, în propria curte. Ce spune legea
Antena 3
Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
ANAF va CONTROLA familiile! Pe 15 aprilie încep VERIFICĂRILE
Mediaflux
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro