Răsturnare de situație cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Informații de necrezut despre relația celor doi EXCLUSIV

Răsturnare de situație cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Informații de necrezut despre relația celor doi EXCLUSIV
Ce declaratii a facut un apropiat

Bianca Drăgușanu a petrecut Crăciunul în familie, alături de fiica, mama și sora sa, în timp ce Gabi Bădălău a fost cu rudele sale și și-a vizitat și copiii. Cei doi se ceartă din ce în ce mai des, iar motivul îl constituie în primul rând gelozia afaceristului pe foștii bărbați din viața blondinei.

Ce se întâmplă cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Bianca și Gabi Bădălău au parte, se pare, de o dragoste cu năbădăi. Cei doi au bifat de-a lungul relației lor, care a împlinit recent, un an, mai multe despărțiți, urmate apoi de dulcile împăcări, petrecute de obicei peste hotare, iar motivul pare a fi gelozia reciprocă.

De fiecare dată, după fiecare ceartă, Bianca s-a mutat să locuiască la ea acasă, dar fără a-și lua însă defnitiv bagajele din casa fiului de milionar.

În această lună, cei doi au sărbătorit un an de relație, de când Bădălău a făcut primul pas, doar că nici acum, acesta nu este divorțat oficial de Claudia Pătrășcanu, mama copiilor săi.

Gelos pe fostul soț al Biancăi

În timp ce divorțul bate pasul pe loc, potrivit unor persoane apropiate cuplului, Gabi Bădălău este extrem de gelos pe toți foștii bărbați din viața Biancăi Drăgușanu, mai ales pe ultimul soț al acesteia, Alex Bodi.

„Bianca nu mai are nicio treabă cu Bodi, dar lui Gabi nici măcar nu-i convine ca aceasta să-i pronunțe numele. Bianca trebuie să fie atentă și cu ce spune despre Victor Sav, dar și despre iubita acestuia.

Și Bianca este însă geloasă, mai ales că Gabi primește foare des telefoane de la diverse tinere, unele dintre ele cunoscute.

Și de aici începe cearta. Ea e extrem de vulcanică, și timp de câteva zile nu-i mai răspunde la telefon”, a declarat pentru impact.ro o persoană apropiată celor doi.

Ea spune că s-a săturat

Potrivit aceleeași surse, Bianca nu mai este chiar atât de hotărâtă să se gândească la o relație serioasă cu Gabi Bădălău.

„S-a săturat să mai aștepte ca el să fie un bărbat liber și-n acte. În plus, nu-i convine faptul că nu are liniște din cauza telefoanelor pe care Gabi le primește de la diverse fete”.

Au petrecut Crăciunul separat

Bianca Drăgușanu a petrecut Crăciunul în familie, alături de fiica, mama și sora sa, în timp ce Gabi Bădălău a fost cu rudele sale și și-a vizitat și copiii.

De Revelion, cei doi ar urma să fie împreună și să petreacă peste hotare.

Bianca și-a făcut deja rochia, chiar dacă nu știe nimic concret despre cum și unde va petrece în noaptea trecerii dintre ani.

Ce spunea Bădălău despre relația cu Bianca

Gabi Bădălău recunoștea, în premieră pentru impact.ro, în urmă cu câteva luni, că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu una dintre cele mai râvnite vedete autohtone.

”Toată lumea știe că suntem împreună”, ne-a spus acesta. Cât despre despărțirile de până acum, tot acesta mărturisește:

”Așa e în fiecare cuplu, ne certăm, ne împăcăm, important că acum suntem foarte bine”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI