Răspunsul sfidător al lui Gheorghe Dincă la întrebarea: ”Le-ai ucis pe Alexandra și Luiza?”

de: Alexandra Chivu
09 08. 2019

Bogdan Alexandru, cel care i-a fost alături lui Gheorghe Dincă, a dezvăluit ce răspuns sfidător a avut inculpatul când a fost întrebat dacă le-a ucis pe Alexandra și Luiza. Ultimele informații: ancheta este în curs, oamenii legii caută și astăzi probe în locuința suspectului, căci mai au doar trei zile la dispoziție, iar cazul rămâne încă unul misterios, în care pare implicată o armată de oameni.

Răspunsul sfidător al lui Gheorghe Dincă la întrebarea dacă le-a ucis pe Alexandra și Luiza

Gheorghe Dincă este un tip robust, puternic mental, îngândurat, atent la cuvintele sale, după cum îl descrie primul său avocat din oficiu, Bogdan Alexandru, dar este și un individ sfidător. Potrivit fostului său apărător, Dincă nu cooperează excepțional cu autoritățile, din contră, și nu relatează faptele pe care le-a săvârșit cu claritate, dând tot timpul răspunsuri șerpuite.

Anchetatorii caută și vineri probe în casa lui Dincă

Bogdan Alexandru mărturisește că, în momentul în care îl avea drept client, avea momente în care se bloca. Suspectul le spunea anchetatorilor că nu se poate gândi și că nu se poate concentra, apoi cerea să fie lăsat în pace, fiindcă a pierdut ”firul” întâmplărilor.

Dincă: ”Nu mă mai pot concentra”

„Nu a recunoscut nimic timp de două zile, în ciuda discuțiilor pe care le-a avut cu mine. În fine, pot să vă spun că a avut reale probleme în a relata faptele săvârșite. A avut un blocaj în timpul audierii în care spunea ”nu mai pot gândi, nu mă mai pot concentra”. Nu a avut momente de furie, ci momente în care spunea ”lăsați-mă să mă gândesc, am pierdut firul, nu mai pot să vă spun ce voiam să vă spun”, a povestit primul avocat din oficiu al inculpatului.

Al doilea său apărător, Claudiu Lascoschi, a declarat despre clientul lui că se plânge de oboseală, dar cooperează cu anchetatorii, dovadă și că au fost găsite probe în ultimele locuri indicate. Apărătorul a mai spus că orice inculpat poate minți când este cercetat și, deși a arătat că poate spune și adevărul, mulți mai au dubii în privința informațiilor pe care le furnizează.