Răspunsul genial al Oanei Zăvoranu când a fost întrebată despre un viitor copil. Toți au fost uimiți

Răspunsul genial al Oanei Zăvoranu când a fost întrebată despre un viitor copil. Toți au fost uimiți
Oana Zavoranu, raspuns genial

Oana Zăvoranu a dat un răspuns total neașteptat, atunci când a fost întrebată cum este viața fără copii. Ea este de părere că nu este treaba nimănui să atingă un subiect atât de personal, însă a spus că are de gând să experimenteze și viața cu copii.

Răspunsul genial al Oanei Zăvoranu când a fost întrebată despre un viitor copil

”Îți place viața fără copii? (no hate… eu am 4)”, a fost întrebarea unui fan adresată Oanei Zăvoranu. Răspunsul acesteia a fost unul total neașteptat.

”Nu cunosc cum e viața cu copii neavând… Deși nu e treaba nimănui să mă întrebe ceva atât de personal, am răspuns… Pe viitor am să experimentez și viața cu copil… E toată lumea calmă acum?”, a fost răspunsul Oanei Zăvoranu pentru fanul său.

De ce s-au despărțit Oana și Pepe

De asemenea, în cadrul unui podcast al lui Cătălin Măruță, vedeta a vorbit și despre divorțul de Pepe. Ea a spus că, sufletește, s-a despărțit de el cu mult înainte de momentul divorțului. Deși a fost o relație frumoasă, Oana a precizat că, între ei, sentimentele se răciseră.

”Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înainte lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe. Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu pe care îl iubesc pe bune.”, a spus Oana Zăvoranu în cadrul unui podcast al lui Cătălin Măruță.

Oana Zăvoranu a răbufnit. Pe cine a mai luat în vizor

Oana Zăvoranu este cunoscută pentru stilul vulcanic și reacționează astfel la adresa mai multor vedete din showbiz. Recent, ea s-a dezlănțuit la adresa lui Flick și a iubitei lui.

„Vă rog din suflet, de gândaci de bucătărie și de ploșnițe nu discut, nu mă interesează ce zic alienații despre mine. Mă p!$ pe ei. Mă p!$ pe gândaci și pe sărăcii.”, a zis Oana Zăvoranu pe Instagram.

Replica aceasta a venit după ce soția lui Flick, Denisa Flicea, a vorbit despre Oana Zăvoranu în cadrul unei emisiuni, spunând că ”eu nu fac mocangeală așa cum insinuează că aș face, lucrez pe bani”, ea fiind consilier în dezvoltare personală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI