Rareș Bogdan, un nou atac la adresa Vioricăi Dăncilă. Ce va ajunge să facă premierul după alegerile prezidențiale

de: Claudiu Surmei
03 10. 2019

Rareș Bogdan a lansat un nou atac la adresa Vioricăi Dăncilă, după ce social-democrații au susținut, în cadrul unei festivități organizate pentru pensionarii din Sectorul 5 al Capitalei, că Dăncilă va fi prima femeie care va fi aleasă în funcția de președinte al României. Liderul PNL a precizat, ironic, că actualul premier „va fi prima femeie președinte la asociația ei de locatari.”

Rareș Bogdan a ironizat-o, din nou, pe Viorica Dăncilă

A mai rămas doar o săptămână până la votarea moțiunii de cenzură, iar liderii partidelor politice lansează atacuri mai acide ca oricând. Într-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, Rareș Bogdan o ironizează pe Viorica Dăncilă, în contextul apropierii alegerilor prezidențiale.

„Dăncilă va fi prima femeie președinte la asociația ei de locatari. Iar primul decret va fi să amnistieze restanțele la întreținere. De asta insist eu să ajungă omul potrivit la locul potrivit”, a scris liderul PNL pe rețeaua de socializare.

Reacția lui Rareș Bogdan a venit după ce zielele trecute, la o festivitate organizată de PSD Sector 5 pentru pensionari, social-democrații au afirmat că Viorica Dăncilă va fi prima femeie care va ocupa cea mai înaltă funcție din România.

„Toți participanții și-au exprimat convingerea că Doamna Viorica Dăncilă va deveni prima femeie Președinte al României”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a organiației PSD Sector 5.

Replicile acide ale lui Rareș Bogdan nu s-au oprit aici. Acesta l-a atacat și pe secretarul general al PSD, Mihai Fifor, care a declarat că PNL vrea să concedieze 400.000 de salariați, să crească impozitele pe salarii prin introducerea unei cote progresive și să desființeze județele și 2000 de comune.

„Disperații ăștia devin din ce în ce in ce mai penibili. Nu mai ţine! Coşmarul se încheie curând. #10octombrie”, a scris Rareș Bogdan.