03 mart. 2021 | 07:55

Rareș Bogdan, reacție vehementă după decizia din dosarul 10 august. Nu a mai rezistat

Politică
Rareș Bogdan, reacție vehementă după decizia din dosarul 10 august. Nu a mai rezistat
Rares Bogdan, reactie vehementa dupa decizia din dosarul 10 august

Rareș Bogdan, reacție vehementă după decizia din dosarul 10 august. Nu a mai rezistat și a răbufnit, în direct, în cadrul unei celebre emisiuni televizate. Liderul PNL susține că se va duce la CEDO pentru a se face dreptate. Declarațiile europarlamentarului îți vor face pielea de găină.

Ce vrea să facă Rareș Bogdan, după decizia luată de judecători în dosarul 10 august

Liderul PNL Rareș Bogdan este revoltat de hotărârea luată de judecători în Dosarul 10 august. Potrivit instanțelor de judecată, cei care au coordonat intervenția din timpul protesteslor care au avut loc pe data de 10 august 2018 nu vor mai fi urmăriți penal. Astfel, prim-vicepreşedintele PNL a anunțat că „ne vom adresa Curții Europene pentru Drepturile Omului”.

„Astăzi, din păcate, după decizie, după ce judecătorii au decis că dosarul nu se redeschide şi că cei 4 şefi ai Jandarmeriei din acest dosar (…) scăpă fără niciun fel de cost în faţa cetăţenilor şi a istoriei, am avut, încă o dată, imaginea unei ţări abandonate, unde Justiţia nu funcţionează, unde Justiţia umblă cu capul spart.

Acum, după ce au închis orice posibilitate și au clasat definitiv acest dosar este absolut normal să comentăm pentru ca am fost acolo, am luat gaze în ochi, ma avut posibilitatea să trăim acele momente, peste 100.000 de oameni au fost în stradă… ”, a declarat, marţi seară, europarlamentarul Rareș Bogdan la B 1 TV.

„Justiţia umblă cu capul spart. Ne vom adresa la CEDO!”

Rares Bogdan, reactie vehementa dupa decizia din dosarul 10 august. Faimosul europarlamentar susține că se simte profund dezamăgit de situația care se petrece în România și nu are de gând să stea cu brațele încrucișate. Rareș Bogdan a intervenit telefonic în cadrul emisiunii „Dosar de Politician” de la B1, în care și-a exprimat indignarea după ce cererea DIICOT de redeschidere a urmăririi penale în Dosarul 10 august a fost respinsă definitv de către Tribunalul Bucureşti, marți, 2 martie 2021.

„Faptul că după trei ani de zile nu se întâmplă nimic și tot ce a fost acolo a fost șters cu buretele ne arată că Justiția din România n-a înțeles absolut nimic din lupta românilor pentru libertate, pentru civism, dar și pentru o Justiție complet liberă.

Noi ne vom adresa Curții Europene pentru Drepturile Omului, ne vom duce la Strasbourg cu ajutorul oamenilor, îi rog să facem front comun pentru ca să atacam decizia de clasare la CEDO pentru a veni Instanța Europeană să redeschidă aceste dosar, nu se poate așa ceva”, a declarat liderul PNL pentru sursa citată anterior.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Capital.ro
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie 2024
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau PRIME de PAȘTE! Anunțul momentului în ROMÂNIA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro