15 iul. 2020 | 13:45

Rareș Bogdan, discuție neașteptată cu Angela Merkel. Mesajul primit de europarlamentarul PNL

Știri generale
Rareș Bogdan, discuție neașteptată cu Angela Merkel. Mesajul primit de europarlamentarul PNL
Rareș Bogdan, discuție cu Angela Merkel

Rareș Bogdan a avut o discuție aparte cu nimeni alta decât Angela Merkel. Ce subiecte au fost puse pe nepusă masă și care a fost mesajul pe care l-a primit europarlamentarul PNL?

Rareș Bogdan, discuție cu Angela Merkel

Rareș Bogdan a vorbit în exclusivitate pentru fanatik.ro despre cum se vede România de la Bruxelles. Politicianul a venit cu vești bune, susținând că România este văzută ca o țară cu potențial, o țară care are șanse mari să se redescopere și să se repoziționeze cu ajutorul banilor europeni. Țării noastre îi revine suma de 31 de miliarde, din care 19 miliarde nerambulsabili, din cadrul fondului New Generation de 750 de miliarde.

Întrebat despre comportamentul Angelei Merkle și despre discuția purtată cu aceasta, Rareș Bogdan a subliniat că <<Nu prea a zâmbit foarte mult, dar nici nu prea avea motive s-o facă. Întrebările erau destul de dure. Inclusiv eu am început lăudând-o, pentru că a avut o referire culturală foarte importantă, în cadrul discursului din plenul Parlamentului, când a vorbit despre „Oda bucuriei”>>

„Este mult mai directă decât crede lumea”

„Am urmărit-o mult în plen, dar inclusiv la Grup, unde am avut un dialog pe tema Schengen și este mult mai directă decât crede lumea. Politicienii români ar trebui să învețe din asta… Nu se ascunde în spatele cuvintelor, îți răspunde clar, indiferent dacă îți place sau nu ce îți spune. A răspuns cu amabilitate și cu răbdare. Gândește-te că, deși este cel mai puternic lider politic al Europei, a răspuns, timp de două ore, întrebărilor tuturor și nu a ocolit niciun subiectEu am întrebat-o dacă în 6 luni vom putea fi membri Schengen, măcar în sectorul aero-portuar și mi-a spus că, din păcate, aici nu poate să-mi ofere un răspuns satisfăcător. Mi-a spus că nu vom fi, pentru că sunt țări care se opun, ne acuză ba pe noi, ba pe bulgari că nu respectăm regulile. Eu cred că este un joc politic pe care îl face Olanda, care a atras și alte două, trei, țări mai mici. România merita în Schengen, cred că și doamna Merkel știe asta, dar deocamdată influența olandeză este destul de mare”
Rareș Bogdan.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro