Rareș Bogdan, discuție neașteptată cu Angela Merkel. Mesajul primit de europarlamentarul PNL

Rareș Bogdan, discuție cu Angela Merkel

Rareș Bogdan a avut o discuție aparte cu nimeni alta decât Angela Merkel. Ce subiecte au fost puse pe nepusă masă și care a fost mesajul pe care l-a primit europarlamentarul PNL?

Rareș Bogdan, discuție cu Angela Merkel

Rareș Bogdan a vorbit în exclusivitate pentru fanatik.ro despre cum se vede România de la Bruxelles. Politicianul a venit cu vești bune, susținând că România este văzută ca o țară cu potențial, o țară care are șanse mari să se redescopere și să se repoziționeze cu ajutorul banilor europeni. Țării noastre îi revine suma de 31 de miliarde, din care 19 miliarde nerambulsabili, din cadrul fondului New Generation de 750 de miliarde.

Întrebat despre comportamentul Angelei Merkle și despre discuția purtată cu aceasta, Rareș Bogdan a subliniat că <>

Rareș Bogdan, discuție cu Angela Merkle
Rareș Bogdan, discuție cu Angela Merkle

„Este mult mai directă decât crede lumea”

„Am urmărit-o mult în plen, dar inclusiv la Grup, unde am avut un dialog pe tema Schengen și este mult mai directă decât crede lumea. Politicienii români ar trebui să învețe din asta… Nu se ascunde în spatele cuvintelor, îți răspunde clar, indiferent dacă îți place sau nu ce îți spune. A răspuns cu amabilitate și cu răbdare. Gândește-te că, deși este cel mai puternic lider politic al Europei, a răspuns, timp de două ore, întrebărilor tuturor și nu a ocolit niciun subiectEu am întrebat-o dacă în 6 luni vom putea fi membri Schengen, măcar în sectorul aero-portuar și mi-a spus că, din păcate, aici nu poate să-mi ofere un răspuns satisfăcător. Mi-a spus că nu vom fi, pentru că sunt țări care se opun, ne acuză ba pe noi, ba pe bulgari că nu respectăm regulile. Eu cred că este un joc politic pe care îl face Olanda, care a atras și alte două, trei, țări mai mici. România merita în Schengen, cred că și doamna Merkel știe asta, dar deocamdată influența olandeză este destul de mare”
Rareș Bogdan (Sursa: fanatik.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI