Ramona Păuleanu a născut a doua oară. Fosta vedetă Pro TV a postat prima imagine cu bebelușul

de: Daoud Andra
29 08. 2024

Ramona Păuleanu și soțul ei, avocatul Adrian Cuculis, au devenit părinți din nou. Fosta prezentatoare TV a adus pe lume cel de-al treilea copil și a dat vestea cea mare pe Instagram.

Ramona Păuleanu a născut al treilea copil

La mai bine de un an de când a dispărut de pe micul ecran, Ramona Păuleanu a devenit mamă din nou. Fosta prezentatoare de la Pro TV, care a trecut și pe la Antena 1 pentru o scurtă perioadă, și soțul mai au doi copii gemeni, iar acum l-au primit pe noul membru al familiei.

Proaspăta mămică a publicat o fotografie cu mânuța bebelușului, pe Instagram, și a scris în dreptul ei: ”Noua noastră minune”. Cei care o urmăresc în mediul online s-au grăbit să o felicite, iar printre cei care i-au lăsat comentarii se numără și foști colegi din televiziune.

Magda Pălimariu, la rândul ei mămică, i-a scris în dreptul fotografiei: ”Felicitări, să vă trăiască! Multă sănătate! Vă îmbrățișez”.

Ramona Păuleanu a născut

Fosta prezentatoare TV se dedică familiei

Ramona Păuleanu a devenit cunoscută la Pro TV, în calitate de reporter și prezentatoare a rubricii meteo. În urmă cu câțiva ani, ea a devenit mamă pentru prima oară, aducând pe lume gemeni. Unul dintre copii a avut probleme de sănătate, după ce a luat o bacterie din maternitate. A avut nevoie de câteva luni de spitalizare și tratamente pentru recuperare.

În perioada în care a stat departe de televiziune, Ramona Păuleanu a început un podcast despre parenting, împreună cu colega ei din Pro TV, Adriana Stere. La începutul anului 2023, Ramona Păuleanu a luat decizia de a reveni în televiziune, însă nu la postul pentru care a lucrat timp de un deceniu, ci la Antena 1. A intrat în echipa Observator, ca prezentatoare a rubricii meteo, însă după doar patru luni și-a dat demisia.

A dat în judecată maternitatea

Ramona Păuleanu și soțul ei au dat în judecată maternitatea unde bruneta a născut gemenii și au cerut despăgubiri de un milion de euro, pentru boala cu care s-a confruntat băiețelul lor, după naștere.

”Am dat în judecată Spitalul Filantropia pentru malpraxis. Pentru faptul că, la două luni de la internare, băiatul meu a făcut septis și meningită bacteriană după ce a luat un enterococ de acolo. Da, le-am cerut 1 milion de euro despăgubiri. Un milion, ați citit bine. Nu ca să mă îmbogățesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, în cazul în care câștigam, către o cauză în care credeam.

Îmi voiam băiatul bine, nu-i sumă să compenseze suferința lui. N-am făcut mare tam-tam pe subiectul ăsta. De fapt, nu l-am dezvoltat deloc. De ce? Sunt mai multe motive, poate voi avea timp să le expun. Cred că mai important e că nu știu cât de departe aș fi mers cu demersul ăsta, dar acum știu că merg până în pânzele albe”, scria prezentatoarea pe Facebook, în urmă cu ceva timp.