Ramona Olaru, escapadă romantică alături de noul iubit. Vedeta radiază de fericire, cum o răsfață noul partener

de: Andrei Simion
18 06. 2023

Asistenta de televiziune de la Neatza cu Răzvan și Dani are un partener care o răsfață la maximum. Ramona Olaru, escapadă romantică alături de noul iubit, care pare că o face mai fericită ca niciodată. Blondina radiază de fericire. Este toată numai un zâmbet, după cum demonstrează și imaginile din GALERIA FOTO.

Ramona Olaru, escapadă romantică alături de noul iubit

La mijlocul lunii martie 2023, informațiile dezvăluite de Playtech Știri confirmau că Ramona Olaru l-a dat uitării pe Cătălin Cazacu. Asistenta de televiziune de la Neatza cu Răzvan și Dani are un nou partener împreună cu care a plecat, recent, într-o escapadă romantică. Blondina radiază de fericire.

Vreme de un an de zile, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au avut parte de o poveste de iubire plină de năbădăi. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani”și prezentatorul de la Antena Stars s-au certat și împăcat de foarte multe ori, fanii cuplului nemaiștiind ce să înțeleagă. A fost una dintre cele mai controversate relații din showbiz-ul românesc.

Totul părea să se liniștească în momentul în care Cătălin Cazacu i-a oferit fostei sale partener un inel superb. Nu a fost să fie, fiindcă la scurt timp după eveniment amândoi au luat-o pe căi separate. Nimeni nu știa ce se întâmpla în viața privată a blondinei. Noi imagini confirmă că blondina este foarte fericită.

Nu este o noutate că asistenta de televiziune de la Neatza cu Răzvan și Dani este foarte activă pe platformele sociale. În mediul online, blondina împărtășește cu urmăritorii săi tot felul de evenimente prin care trece – mai mult sau mai puțin personale. În ultima vreme, totul confirmă că iubitul său o face foarte fericită.

Cum e răsfățată: vinuri scumpe și deserturi de cinci stele

În urmă cu mai puțin de 24 de ore, Ramona Olaru a făcut publice o serie de imagini care arată cât de bine se distrează împreună cu noul partener. Cei doi au plecat împreună într-o scurtă vacanță care pare să-i priască blondinei, întrucât este toată numai un zâmbet. Nu e nevoie să vă spunem noi mai multe, fiindcă imaginile din GALERIA FOTO vorbesc de la sine.

Ramona Olaru este foarte răsfățată de noul iubit. Nu i-a făcut publică identitatea – cel puțin, momentan. Nu există nicio urmă de îndoială, însă, cu privire la modul în care este tratată aceasta de către bărbatul din viața ei. În weekend, asistenta de televiziune de la Neatza cu Răzvan și Dani a băut vinuri scumpe și a savurat deserturi de la localuri de cinci stele.

Ramona Olaru și-a făcut curaj și și-a asumat public relația cu partenerul. Vedeta de la Antena 1 a publicat fotografii speciale cu acesta, însă fără a-i arăta chipul. Cei doi îndrăgostiți s-au fotografiat la un restaurant, unul lângă celălalt, însă în mod strategic, pentru ca nimeni să nu observe despre cine este vorba.

În urmă cu câteva zile, asistenta de televiziune de la Neatza cu Răzvan și Dani a fotografiat și mâinile lor, împreunate.