Ramona Olaru, dezvăluiri după 6 ani de Neatza: “Răzvan și Dani sunt cei mai stabili bărbați din viața mea”/ EXCLUSIV VIDEO

de: Andreea Archip
05 10. 2023

Ramona Olaru este o fire jovială, mereu pusă pe glume, care reușește de ani buni să fie o prezență tonică pe micul ecran. Colega lui Răzvan și Dani s-a integrat rapid în echipă și a legat și prietenii cu cei doi prezentatori TV. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, Ramona Olaru ne-a povestit că niciodată nu a luat personal când vreunul i-a atras atenția atunci când a greșit. Susține că jobul alături de ei a ajutat-o să evolueze profesional, mai ales că pune în practică sfaturile pe care Răzvan și Dani i le dau.

Ramona Olaru are parte de genă bună și de un metabolism pe măsură, având în vedere că nu depune vreun efort pentru a arăta așa. În ceea ce privește tenul, nu are vreo rutină sofisticată, iar silueta nu este rezultatul antrenamentelor la sală, întrucât Ramona nu s-a apucat să facă sport.

Cum îți îngrijești tenul, având în vedere că la job trebuie să porți un machiaj consistent zi de zi?

Nu fac nimic incredibil ca să-mi întrețin tenul. Am o simplă cremă de față cu care mă dau și dimineața și seara. O mai schimb după o perioadă, depinde ce-mi pică în mână sau ce mi se pare interesant. Dar eu nu am o rutină de skincare cum mai văd pe net la toate fetele.

În general, nu fac nimic special, eu doar mă spăl pe față cu demachiant, apoi cu o spumă de curățare să se ia de tot ce mai rămâne și apoi mă dau cu o cremă hidratantă. Atât.

Ramona Olaru: “Nici acum nu m-am apucat de sport”

Dar apelezi la vreo rețetă de la bunica?

Nu, la mine a ajutat foarte mult natura și arăt bine dintotdeauna de la mama natură și nu a trebuit să intervin foarte mult cu foarte multe chestii. Eu nici acum nu m-am apucat de sport și încă sunt bine și atunci nu pot decât să-I mulțumesc lui Dumnezeu și mamei mele.

Deci pe mama o moștenești.

Nu, că ea m-a adus pe lume, dar semăn cu tata la înălțime și la fizic. Deci le mulțumesc amândurora.

Ramona Olaru: “Răzvan și Dani sunt cei mai stabili bărbați din viața mea”

Cum este să lucrezi de 10 ani în televiziune cu aceeași echipă?

Adunați așa sunt vreo 10 ani de când eu lucrez cu toată echipa din spate, care produce Neatza. Cu băieții sunt doar de vreo 5-6 ani și acest lucru nu face decât să mă ajute la o evoluție pe zi ce trece. Și nu, nu ne plictisim unii de alții, oricum Răzvan și Dani sunt cei mai stabili bărbați din viața mea. Cu ei am împărtășit și am împărțit cele mai multe lucruri și bune și rele și cred că sunt cei mai exigenți oameni, dar în mod constructiv pentru mine, ceea ce mă bucură. Și oricum de fiecare dată când ei au sfaturi pentru mine le iau ca atare și le și pun în practică în următoaree zile.

Ramona Olaru: “Nu ai cum să o iei personal, sunt foarte mișto”

Dar la începuturi, când te certau, o luai personal?

Nu, nu am luat-o niciodată personal din partea lor, punctual vorbesc pentru că sunt atât de profesioniști, încât de la început știu cum să pună problema astfel încât să îți explice un lucru care a fost spus sau făcut greșit și apoi să îl repari. Nu ai cum să o iei personal, sunt foarte mișto!

De-a lungul timpului, ai primit oferte să joci într-un serial TV?

Nu și vreau! De câte ori să vă mai zic: chemați-mă și pe mine, pentru că îmi doresc foarte mult să fiu actriță! Măcar așa trecător, să apar așa frumos acolo și după aceea să plec! 5 secunde! Îmi doresc foarte mult! Dacă aude cineva, sunați-mă!

Video: Cătălin Shadi Sîrbu