Ramona Gabor, despre cum e să fii izolat în Dubai. ”Permisul de a ieși din casă e validat prin SMS!”

de: Alexandra Chivu
23 04. 2020

Locuiește în Dubai de ani buni. Acolo are casa, masa, afacerile și iată că tot acolo a prins-o și izolarea pe Ramona Gabor. Modelul a povestit cum este să fii ”închis” în Emirate în aceste momente. „Permisul de a ieși din casă e validat prin SMS!”

Ramona Gabor, despre cum e să fii izolat în Dubai

Ramona Gabor a ales Dubaiul în urmă cu aproape 8 ani. Lăsând în spate un trai confortabil, unde lumea o știa și abia devenise ținta tuturor bărbaților din showbiz-ul autohton, a luat-o de la zero în Emiratele Arabe. De atunci, România este a doua casă, căci a reușit să-și mute toată viața în țara acoperită de nisipuri.

Ramona Gabor

Bruneta lucrează ca model într-unul dintre cele mai costisitoare orașe din lume și nu de mult a devenit expert în diamante. Chiar dacă în urmă cu un an hotărâse să se mute în Los Angeles, unde e stabilită de mulți ani sora sa, Monica Gabor, Ramona s-a răzgândit și a rămas în Dubai.

„Avem voie să ieşim doar în caz de urgenţă”

Dubaiul este unul dintre cele mai luxoase orașe din lume, prin urmare și unul dintre cele mai costisitoare. Judecând după imaginile postate pe Instagram de șatenă, aceasta nu o duce deloc rău. Se pozează în cele mai scumpe restaurante, iar garderoba sa constă în branduri de top. Acum, însă, a fost nevoită să ia o pauză de la tot, căci şi în ţările arabe autorităţile au impus restricţii, aşa cum s-a întâmplat la nivel mondial.

„În Dubai trebuie să aplicăm online pentru un permis, ca să ieşim din casă şi, în general, confirmarea îţi vine într-un mesaj pe telefon după 15 minute. Avem voie să ieşim doar în caz de urgenţă (mâncare, spital şi farmacie), ca în România. Din păcate, acest virus ne-a dat tuturor viaţa peste cap însă trebuie să menţinem o atitudine pozitivă. Să sperăm că în curând ne vom reîntoarce la vieţile noastre”, a povestit Ramona Gabor pentru Click.