Rămânem fără curent în următoarele zile. E-Distribuție Muntenia a făcut anunțul azi, ce județe sunt vizate

Rămânem fără curent în următoarele zile. E-Distribuție Muntenia a făcut anunțul azi, ce județe sunt vizate
E-Distribuție Muntenia are revizii tehnice și în Ilfov și județul Giurgiu

E-Distribuție Muntenia se pregătește intens de revizii în această perioadă. Infrastructura folosită de distribuitor este una învechită și necesită reparații constante. Nu de puține ori ne-am trezit fără curent electric din cauza avariilor la rețeaua de curent electric.

E-Distribuție Muntenia trage oblonul în București

Principalul distribuitor de energie electrică, E-Distribuție Muntenia, anunță printr-un comunicat posibile întreruperi în alimentarea cu energie electrică. Conform comunicatului, în luna aprilie sunt programate intervenții minime în București.

”Întreruperile programate sunt acele sistări în distribuția energiei electrice cauzate de lucrările de reparații, moderni​zare ​sau de mentenanță pe care le desfășurăm în zonele în care avem grijă de rețeaua electrică. În contextul actual, am redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților.

Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.”, se spune în comunicat.

La nivelul Capitalei, întreruperile sunt programate, începând cu data de astăzi, 19 aprilie și până pe 25 aprilie 2021. Intervalul orar diferă de la o zonă la alta, conform unui tabel pe care îl regăsiți aici.

Revizii tehnice și în Ilfov și județul Giurgiu

În același comunicat E-Distribuție Muntenia anunță intervenții la rețeaua de distribuție a energiei electrice și în județele Ilfov și Giurgiu. Perioada în care e vor face aceste revizii la intrastructură se întinde pe o perioadă de cinci zile.

Astfel că, începând de astăzi 19 aprilie și până pe 25 aprilie E-Distribuție Muntenia va opri alimentarea cu energie electrică în aceste două județe. Lista localităților din județele Ilfov și Giurgiu poate fi consultată aici.

”Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora.

Colaborăm cu  utoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul. Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.”, se mai spune în comunicatul E-Distribuție Muntenia.

Principalul distribuitor de energie electrică, la nivel național, E-Distribuție Muntenia, nu este la prima intervenție de acest gen în 2021. Au mai fost întrerurperi de distribuție a energiei electrice și în prima parte a lunii aprilie. Astfel că, între 12 aprilie și 18 aprilie, anul curent, au mai avut loc revizii tot în București, Ilfov și Giurgiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI